Blog

Már online is foglalhat időpontot az Emineo Magánkórházba

Az életünk ma már elképzelhetetlen az internet segítségével, talán nincs olyan része a mindennapjainknak, amelyben ne lenne szerepe az online világnak. Az Emineo Magánkórházban fontosnak tartjuk, hogy minden területen haladjunk a korral és ne csak a diagnosztikában, a gyógyításban, vagy éppen a rehabilitációban figyeljünk oda a legújabb módszerekre és technikai újításokra, hanem az adminisztrációban is megkönnyítsük pácienseink és munkatársaink életét. Február közepétől már online is intézheti előjegyzéseit, így a jövőben nem muszáj intézményünk telefonszámát hívni, vagy e-mailen küldött kérdésre választ várni, a nap bármely időszakában, akár egyedül is bejelentkezhet.

A regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe, a rendszer nagyon egyszerű, és csupán alapadatokat szükséges megadni – attól azonban nem kell tartani, hogy harmadik félhez kerülnek az Önnel kapcsolatos információk.

A https://emineoweb.hu/FonixWeb/ weblapon, a gyors regisztráció után kiválaszthatja a szakterületet és az adott orvost, akinek bizalmat szavaz panaszainak kezelésére. A lehetőségeket egyébként regisztráció nélkül is végig böngészheti, időpontot azonban csak adatai megadásával tud választani.

Az online rendszer előnye, hogy a nap bármely szakaszában, akár egyedül is kinézheti a legalkalmasabb időpontot, ha valami közbejön, foglalását bármikor módosíthatja, vagy törölheti. Ugyanakkor a valós, éppen akkor aktuális szabad időpontokat látja, e-mailben pedig folyamatos visszajelzést kap.

A rendszer sajátossága, hogy biztonságos, nem kerülhetnek ki személyes adatai, ugyanakkor csak saját magát tudja beregisztrálni az email címe és telefonszáma megadásával.

Baleseti ügyeletünkre – saját érdekében – továbbra sem tud előjegyzést kérni, de belgyógyászati-, kardiológiai-, ortopédiai-, kézsebészeti-, traumatológiai szakrendelésre, neurológiai vizsgálatra, reumatológiára, urológiára, könnyedén, 1-2 perc alatt lefoglalhatja a legalkalmasabb időpontot. Baleseti ügyeletünkre, az esetek sürgőssége miatt, továbbra is telefonon várjuk jelentkezését.

Miért is késlekedne, vagy várna arra, hogy valakivel tudjon egyeztetni arról, mikor tudja Önt fogadni panaszai kapcsán a szakorvos, ha ezt Önt, könnyedén maga is megteheti?