Magán egészségbiztosítás

Amennyiben megbízható és költségkímélő megoldást keres saját vagy családja egészségügyi ellátásához, és szeretné, hogy egészségbiztosítása fedezze a labor-, illetve a diagnosztikai- és szakorvosi vizsgálatokat, esetlegesen a műtéti ellátást, éljen a magán egészségbiztosítás kínálta lehetőségekkel! Magánkórházunkban szakemberünktől kérhet konzultációt arról, milyen lehetőségei vannak a magán egészségbiztosítási piacon. A személyre szabott, széles körű biztosítást akár már a következő ellátásához igénybe veheti az Emineo Magánkórházban.

A legfőbb szempontok, amelyek a magán egészségbiztosítás mellett szólnak:

  • gyorsan kap időpontot, nem kerül várólistákra,
  • nincs hálapénz,
  • a biztosításba foglalt szolgáltatásokat közvetlenül a biztosító téríti az Ön által választott csomag feltételeinek megfelelően,
  • kulturált szolgáltatási helyszínek és professzionális szolgáltatók közül választhat,
  • akár az egész családra kiterjedhet a szolgáltatás,
  • ma már több mint 400.000 magyar honfitársunk rendelkezik ilyen biztosítással.

Ezek mind olyan feltételek, amelyekre van megoldásunk olcsóbban és gyorsabban, mint gondolná.

Balogh Judit Egészségbiztosítási specialista szakemberünk várja az érdeklődőket. Információkért kérjük, keresse őt vagy a +36/30 166-1306-os telefonszámon vagy a balogh.judit@emineo.hu email címen!

Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.