Magán egészségbiztosítás

Amennyiben megbízható és költségkímélő megoldást keres saját vagy családja egészségügyi ellátásához, és szeretné, hogy egészségbiztosítása fedezze a labor-, illetve a diagnosztikai- és szakorvosi vizsgálatokat, esetlegesen a műtéti ellátást, éljen a magán egészségbiztosítás kínálta lehetőségekkel! Magánkórházunkban szakemberünktől kérhet konzultációt arról, milyen lehetőségei vannak a magán egészségbiztosítási piacon. A személyre szabott, széles körű biztosítást akár már a következő ellátásához igénybe veheti az Emineo Magánkórházban.

A legfőbb szempontok, amelyek a magán egészségbiztosítás mellett szólnak:

 • gyorsan kap időpontot, nem kerül várólistákra,
 • nincs hálapénz,
 • a biztosításba foglalt szolgáltatásokat közvetlenül a biztosító téríti az Ön által választott csomag feltételeinek megfelelően,
 • kulturált szolgáltatási helyszínek és professzionális szolgáltatók közül választhat,
 • akár az egész családra kiterjedhet a szolgáltatás,
 • ma már több mint 400.000 magyar honfitársunk rendelkezik ilyen biztosítással.

A Generali Biztosító különböző magánegészségügyi biztosítási csomagokat kínál, egyéni, családi és céges szinten, 1-69 éves korig. Szakértőnk segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet. Az alábbiakban röviden bemutatjuk a szolgáltatást és a különböző egyéni biztosítási csomagokat.

Minden csomag tartalmazza:

A biztosítottak a szerződésben meghatározott szolgáltatási csomag szolgáltatásaira jogosultak. Ezeket a biztosító a Generali Medi24-en (telefonvonalon) keresztül, telefonos ellátásszervezés keretében nyújtja. A Generali Medi24 szolgáltatása:

 • 24 órán keresztül egészségügyi tanácsadás
 • egészségügyi ellátásszervezés
 • sürgősségi, orvosi, fogorvosi, gyógyszertári ügyeletekről információ
 • általános orvosi tanácsadás telefonon keresztül (orvos által)

Generali Private Care egészségbiztosítási csomagok (egyéni)

Start csomag

A Start csomag tartalmazza az Alapellátásokat:

 • Járóbeteg-ellátás: belgyógyászat, fül-orr-gégészet, szemészet, nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat
 • Laborvizsgálatok: alapvető vérvizsgálatok, vizelet-, székletvizsgálat, alapvető fertőzésvizsgálatok, nőgyógyászati citológiai vizsgálat, férfiaknak prosztatarákszűrés
 • Diagnosztikai vizsgálatok: EKG-k, ultrahangok (UH), röntgenek, mammográfia, Doppler, illetve arteriográfos érvizsgálat, hallásvizsgálat, anyajegyvizsgálat, allergiatesztek, centrális csontsűrűség-vizsgálat, szem- és látásvizsgálat, látótérvizsgálat

Plusz csomag

A Plusz csomag az Alapellátásokon kívül az alábbiakat tartalmazza:

 • Járóbeteg-ellátás: allergológia, kardiológia, ortopédia, reumatológia, elektroterápia, tüdőgyógyászat, neurológia, gasztroenterológia, onkológia, dietetika stb.
 • Laborvizsgálatok: immunológiai vizsgálatok, hormonvizsgálatok, daganatos betegségek kiszűrése, HIV-teszt és más szexuális úton terjedő betegségek kiszűrése, genetikai vizsgálatok, mérgezések vizsgálata stb.
 • Diagnosztikai vizsgálatok: sejt- és szövetvizsgálatok, allergének kimutatása vérből, endoszkópos-tükrözéses vizsgálatok, MRI, CT, PET CT, az agy és izmok illetve idegek elektromos aktivitásának vizsgálata (EEG, EMG, ENG), érrendszeri vizsgálatok és angiográfia, enterográfia, radioizotópos vizsgálatok, ízületi tűszúrásos vizsgálatok, légzésfunkció vizsgálata stb.
 • Ambuláns műtétek Olyan járóbeteg-ellátás keretében végzett műtét, mely után, rövid megfigyelést követően, az ellátott személy még aznap otthonába bocsátható. (pl.: fertőzött seb ellátása, sebkötözés, bőrvarrat, biopsziák, punkciók)
 • Egynapos sebészet – egy beavatkozás biztosítási évenként. A páciens a műtétet (jogszabályban meghatározott beavatkozási kör) követő 24 órán belüli megfigyelés után a saját lábán kísérővel elhagyhatja az ellátó intézményt. (pl.: emésztőrendszeri endoszkópos műtétek, köldök-, lágyék sérvműtétek, artroszkópos beavatkozások, kisebb nőgyógyászati beavatkozások)

Komplex csomag

A Komplex csomag a Plusz csomag szolgáltatásain kívül az alábbiakat tartalmazza:

 • Szűrővizsgálatok: belgyógyászati szakorvosi vizsgálat (anamnézis felvétel, fizikális vizsgálat, vérnyomásmérés, testsúly-, testmagasságmérés), 12 elvezetéses nyugalmi EKG, vérvizsgálat: teljes vérkép, süllyedés, kreatinin, vércukor, koleszterin (LDL, HDL), triglicerid, GOT, GGT, GPT), legalább 40 éves korban: uraknak PSA, teljes vizeletvizsgálat + üledék, legalább 50 éves korban széklet immun-vérteszt, hölgyeknek: nőgyógyászati vizsgálat (citológia, hüvelyi ultrahang, emlővizsgálat)
 • Influenza elleni védőoltás, árának térítésével. Biztosítási időszakonként egy alkalommal igényelhető a biztosított által kiváltott és előfinanszírozott oltóanyag beadása és árának utólagos megtérítése.
 • Betegszállítás (betegszállítóval) Ha a biztosított mozgásképtelenné válik (pl. elesett fizikai állapot), a Generali Medi24 megszervezi a betegszállítást.
 • Nemzetközi második orvosi vélemény A kockázatviselés tartama alatt diagnosztizált következő betegségek esetén második orvosi vélemény kérhető: rákos megbetegedés (rosszindulatú daganat), szívbetegségek, beleértve a szív- és érsebészetet, szervátültetések, neurológiai és idegsebészeti betegségek, beleértve az agyérkatasztrófát, az idegrendszer degeneratív betegségei és demyelinizáció, a veseelégtelenség következtében kialakult betegségek és problémák, az életet fenyegető betegség vagy nagy bonyolultságú beavatkozás.

Exkluzív csomag

Az Exluzív csomagban a Komplex csomag szolgáltatásai mellett az alábbiak találhatók:

 • Kórházi fekvőbeteg-ellátás: egészségügyi ellátás, műtét és hotelszolgáltatás VIP szinten 4 millió forintig
 • Onkológiai diagnosztika (kivizsgálás, onkológiai szakvélemény, kezelési javaslat és egy évig tanácsadás)
 • Rosszindulatú daganatos betegségek kezelése 2 millió forint értékhatárig
 • Háziorvosi vizit (orvosszakmailag indokolt esetben otthoni felnőtt orvosi ellátás Budapesten és egyes vidéki településeken)
 • Gyógytorna (12 alkalom biztosítási évenként)

Miért éri meg magánegészségügyi biztosítást kötni?

A Generali csomagok biztosítottjai számára 24 órás telefonos tanácsadás áll rendelkezésre, megszervezik az ellátását, figyelemmel kísérik a beteg útját, nincs várólista, korlátlan igénybevétel lehetősége orvosilag indokolt esetekben, nincs várakozás, időpontra érkezik, igényes környezetben szakszerű ellátást és részletes dokumentációt kap.

Kiknek ajánlott a biztosítás?

Mindazoknak, akik betegség esetén az állami egészségügyi ellátáson túl vagy azt helyettesítve magán egészségügyi ellátást szeretnének igénybe venni ellátásszervezéssel. Cégek számára is elérhető a magán-egészségbiztosítás.

Mennyibe kerül?

A biztosítás díja függ aktuális életkorától, egészségi állapotától, tevékenységétől (foglalkozás, munka), Magyarországon érvényes társadalombiztosítási jogviszonya (érvényes TAJ-szám) meglététől, a választott szolgáltatási csomagtól, a biztosítási tartamtól, illetve egyes esetekben az igénybe vehető kedvezmények mértékétől. A biztosítás díját szakértőnk számolja ki a fentiek alapján, forduljon hozzá bizalommal!

Balogh Judit Egészségbiztosítási specialista szakemberünk a +36/20 338-1810-os telefonszámon vagy a balogh.judit@emineo.hu e-mailcímen érhető el.