KOMPLEX KARDIOLÓGIAI SZŰRŐVIZSGÁLAT ÉS SZÍVULTRAHANG

Nem szabad alábecsülni a szívbetegségekre utaló jelek és tünetek fontosságát, melyek között szerepelnek olyan panaszok, mint a mellkasi fájdalom, szokatlanul erős vagy szabálytalan szívdobogás, légszomj, vagy akár a lábakban jelentkező dagadás és vizenyő. Ezen panaszok időben történő felismerése és kezelése életmentő lehet.

Kiknek szól?

  • Ha gondjai vannak szívével, apró nyugtalanító jeleket észlel, vagy akár régóta fennálló tünetek adnak aggodalomra okot
  • Ha szeretné megelőzni a stresszel összeköthető szív- és érrendszeri problémákat, vagy biztonságosan szeretne sportolni, de évente legalább egyszer mindenkinek.

Mi történik a vizsgálaton?

Alapos és komplex szív- és érrendszeri vizsgálatot kínálunk, melynek célja a betegségek korai felismerése és ha szükséges, a megfelelő kezelési stratégia kidolgozása. A vizsgálat során a szakemberek nem csak a fizikai állapotot, hanem az egyéni rizikófaktorokat is vizsgálat alá veszik.

Az egyik legfontosabb eszköz a kardiológusok számára a szívultrahang-vizsgálat, ami átfogó képet ad a szívről és annak működéséről. Segítségével felderíthetőek az olyan, azonnali kezelést igénylő állapotok, mint a szívbe vezető erek beszűkülése amely infarktushoz vezethet, vagy az infarktus utáni szövődmények, a billentyűbetegségek, a magas vérnyomásból adódó szívizom-változások, vagy különböző szívizombetegségek.

Ha gondjai vannak szívével vagy csak szeretné megelőzni az esetleges problémákat, foglaljon időpontot most!

Csomag tartalma:

  • Kardiológiai szakorvosi vizsgálat
  • Speciális laborcsomag (Vércukor, Karbamid, Kreatinin (+ eGFR), Húgysav, Nátrium, Kálium, Totál bilirubin, Direkt bilirubin, Gamma-GT, Alkálikus foszfatáz, GPT (ALAT), GOT (ASAT), Laktát-dehidrogenáz (LDH), Vas, Transzferrin, Ferritin, C reaktív protein (CRP), Koleszterin, Triglicerid, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, Vérkép (quant.+5 diff qual.), Teljes vizelet + üledék)
  • Nyugalmi EKG
  • Szívultrahang
Kun Krisztina

Árak

Szűrőcsomagok / Komplex kardiológiai vizsgálat és szívultrahang69.000 Ft helyett,
most 10% kedvezménnyel:
62.200 Ft