HAEMO-LASER

Mire alkalmas a Haemo-laser?

Napjainkban is igen nagy kihívás az 1-es és a 2-es típusú diabetes betegeknél a kialakult diabetes neuropathia kezelése. A metabolikus háttér kezelése (vércukor normalizálása, Thiogamma, Milgamma) jelenleg megoldott, ugyanakkor a vasculáris háttér kezelése nem megoldott, melynek hátterében az idegsejtet közvetlenül ellátó kapilláris rendszer szűkülete áll.

A Haemo-laser kezelés során ennek a kapilláris rendszernek a tágítása, továbbá a vörösvértestek flexibilitásának növelése révén fokozódik az oxigénellátás, mely a kialakult panaszokat jelentősen redukálja, és az életminőséget javítja. A kezelés révén a vörösvértestek membránjának rugalmassága nő, regenerációja felgyorsul, a vörösvértestek összecsapódása és a vér súrlódása jelentősen csökken. Fokozódik a lipoprotein lipáz aktivitása, nő a NO szint. A redox homeostasis javul.

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés során a látható tartományba eső piros, kis energiatartományú lézerfénnyel direkt módon, a könyökvénába vezetve megvilágítjuk a vért.

A kezelés fájdalommentes, alkalmanként 20-25 percig tart, heti 2 alkalommal, 5 héten keresztül javasolt elsősorban diabeteses neuropathia, diabeteses angiopathia (perifériás érszűkület, retinopathia) vagy diabeteses láb kezelése (kiegészítve felületes lézerfény kezeléssel).

Szakorvosaink, munkatársaink:

Haemo laser

Dr. Sipos György

Belgyógyász, diabetológus, obezitológus

Árak

Haemo-laser kezelés20.000 Ft-tól
Kérjük, a kezelés időpontjának kiválasztásához kattintson a „Bejelentkezés” gombra.