Tisztelt Pácienseink!
Esztétikai kezeléseink átmenetileg nem elérhetők.
Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Lézerkezelések

Az Emineo Magánkórházban elérhető az esztétikai lézerkezelés, mely olyan problémákra nyújt hatékony, gyors és fájdalommentes megoldást, mint a körömgomba, a májfolt, de alkalmazható meglévő tetoválások hegmentes eltávolítására is, valamint a szépségápolásban is kedvelt eljárás az arcbőr regenerálására.

lézerkezelés

Lézeres tetováláseltávolítás

A legkorszerűbb technológiát alkalmazva lézerrel végezzük a tetoválások eltávolítását. Ma már bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítása lehetséges. A módszer a tetoválás részleges eltüntetésére is alkalmas, azaz az elrontott részek is javíthatóvá válnak. Bármely testrészről, bármilyen színű tetoválás eltüntethető.

Tudjon meg többet a tetováláseltávolításról ide kattintva>>>

Carbon peeling kezelés

A szépségápolásban innovatív eljárás a lézeres Carbon peeling kezelés. A legújabb generációs Q-kapcsolt ND-YAG lézeres bőrregeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba. A kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.

A Carbon peeling kezelésről ide kattintva>>> tudhat meg többet.

Lézeres körömgomba-kezelés

A lézerkezelés klinikailag bizonyítottan a jelenleg létező legeredményesebb eljárás a gomba kezelésére. A teljes gyógyulási arány 85-95% körüli, amely sokkal magasabb, mint a gyógyszerek vagy ecsetelők esetében.

A lézeres körömgomba-kezelésről itt olvashat>>> még.

Szakorvosaink, munkatársaink:

Lézerkezelések