Kérdőív Covid teszteléssel kapcsolatban

Tisztelt Ügyfelünk,

Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan válaszoltak (593 válasz érkezett) kérdéseinkre. Sokat segített nekünk, abban, hogy fejleszteni tudjunk a szolgáltatásainkat.

A bejövő válaszok alapján már változtattunk is a  szolgáltatásunkon, melynek részleteiről itt olvashat bővebben.

A felmérés eredményit itt tekintheti meg.

Ezzel egyidejűleg szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy ettől a héttől kibővítettük COVID tesztelési szolgáltatásunkat egy új antigén alapú teszttel. Ez lényegében azon az elven működik, mint a PCR (azaz a vírus jelenlétét mutatja ki és már a 3. naptól tudja érzékelni a fertőzés után),  de olcsóbb és gyorsabb (15 perc). A két tesztet együttesen is ajánljuk bizonyos helyzetekben. A tesztet már végezzük, be tudnak rá jelentkezni és napokon belül részletes információkkal is várjuk erről az új szolgáltatásunkról itt tájékozódhat.

A sorsolás eredményéről a győzteseknek szintén ma küldtük ki az értesítőt.

Emineo Magánkórház

Tisztelt Ügyfelünk,

Az Emineo Magánkórház mostanáig több mint 5000 COVID tesztet végzett. Kérjük, válaszaival segítsen bennünket a koronavírus-tesztelésünk továbbfejlesztésében az alábbi, 2 percet sem igénylő kérdőívünk kitöltésével! Értékeljük véleményét – válaszadóink között 5 doboz Resistar Pro nevű immunerősítő tablettát (egy dobozban 90 kapszula) sorsolunk ki, mely minden idők egyik legösszetettebb immunmoduláns formulájaként ismert napjainkban.  Ára dobozonként 15.000 Ft.

A válaszokat 2020.05.19. nap végéig várjuk beküldeni.

A sorsolással kapcsolatos szabályzatot itt tekintheti meg.

Előre is nagyon köszönjük a fáradozását, mellyel hozzájárult szolgáltatásunk fejlesztéséhez.

Emineo Magánkórház