Kérdőív a magánegészségügy jövőjével kapcsolatban

Frissítve 2020.06.17

Lezárult a kérdőív kitöltésének lehetősége. Nagyon köszönjük annak a sok száz ügyfelünknek a fáradságát, akik válaszukkal segítették kórházunkat a továbbfejlődésben és hogy még jobb szolgáltatást tudjunk Önöknek biztosítani a jövőben. Véleményüket megfogadjuk. a válaszadók között megtörtént a nyertesek kisorsolása, akiknek emailben küldjük ki a fejenként 10.000Ft-os vouchert.

Köszönettel

Az Emineo csapata

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Lassan véget ér a COVID járvány és minden visszatér a régi kerékvágásba. Az Emineo Magánkórház is újra minden szolgáltatásával várja tisztelt ügyfeleit, de a közelmúltban bevált változtatások egy részét megtartjuk, melyek a következők:

  • a video konzultáció,
  • az online gyógytorna,
  • a COVID gyorsteszt, ahol az antitest alapú tesztünket kibővítettől Antigén alapú gyorsteszttel is,
  • kedvezményes COVID teszt lehetőség a normál szakrendelésre érkező betegeinknek,
  • folyamatos, fokozott fertőtlenítés a kórházban.

A járvány alatt is tovább folytattuk a tavaly év végén megkezdett beruházásunkat, melynek eredményeként bővítjük rehabilitációs és járóbeteg kapacitásunkat. Így mintegy 2000 nm-en várjuk Önt a jövőben.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk megkérni Önt, hogy Anonym módon, az alábbi kérdőív kitöltésével segítsen nekünk, hogy szolgáltatásunk minél inkább az Ön igényeinek megfelelő bővülhessen.

A kérdőívet kitöltők között 10 db 10.000,-Ft-os, átruházható szolgáltatási kupont sorsolunk ki, melyet az év végéig be tudnak váltani bármilyen szolgáltatásunkra. A sorsolással kapcsolatos szabályzatot a weboldalunkon itt tekintheti meg.

A kérdőívet 2020.06.14. nap végéig várjuk kitölteni.

Előre is nagyon köszönjük a fáradozását, mellyel hozzájárult szolgáltatásunk fejlesztéséhez.

A kérdőív kitöltéséhez kattintson az alábbi linkre:

Számítunk a véleményére!

Az Emineo Csapata

Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.