Karrier

Mit nyújt az Emineo Magánkórház?

Egészségügyi szolgáltatóként és munkáltatóként is elsődleges szempont számunkra a kiemelkedő szakmaiság. Kollégáink munkáját megbecsüljük, elismerjük és nagyon büszkék vagyunk összetartó, lojális csapatunkra. Leendő munkatársaink számára biztonságot, korrekt bérezési viszonyokat, nagyszerű munkakörülményeket biztosítunk. Fekvőbeteg ellátó részlegünk mellett,  járóbeteg ellátásunk is dinamikusan fejlődik. Amennyiben Ön szakorvos, szakdolgozó, vagy egészségügyi háttér területen dolgozó kolléga,  csatlakozzon hozzánk! Önéletrajzát küldje el ide kattintva! 

ORVOSOKNAK

Nyitott szakorvosi pozíciók

Jelenleg endokrinológus, gasztroenterológus, infektológus, immunológus, kardiológus, neurológus, ortopéd-traumatológus, radiológus, reumatológus, sportorvos, urológus szakorvos kollégák számára kínálunk rendelési lehetőséget kiválóan felszerelt rendelőinkben.

Fekvőbeteg ellátásunk stabil háttere a legmodernebb eszközparkot felvonultató műtőblokkunk, ahol standardizált folyamatok mentén garantáljuk a betegbiztonságot. Medikai rendszerünk logikus és felhasználóbarát. Szakorvosaink munkáját kiváló szakdolgozói, adminisztrátori, ügyfél- és műtéti koordinátor, valamint call-center csapat támogatja. Célunk, hogy szakorvosaink kizárólag a páciensek gyógyítására koncentráljanak. Fontos számunkra szakorvosainak kényelme, és ideje: mélygarázsunkban kollégáinkat parkolóhely várja.

Szakmai önéletrajzát ide kattintva küldje el! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

SZAKDOLGOZÓKNAK

Megbízhatóság

Széles műtéti és terápiás háttér: Szakdolgozó kollégáink azért szeretnek velünk dolgozni, mert csúcsszínvonalú szakmai környezetben, a legmodernebb eszközökkel tudják végezni magas szintű szakdolgozói feladataikat.

Szilárd folyamatok: Belső szakmai és adminisztratív folyamatainkat a megbízhatóság és átláthatóság értékei mentén, a legújabb informatikai megoldásokkal, szakmai fókusszal fejlesztjük.

Hitelesség: Amit az Emineo Magánkórház vállal, azt teljesíti. A határidőket szigorúan betartjuk, és munkatársaink felé is kényesen pontosak vagyunk.

Kiváló csapatmunka

Jól felkészült szakdolgozó kollégák: Jól képzett asszisztensi gárdánk nemcsak orvosaink számára nyújt biztonságot, hanem a szakdolgozói közösség számára is minőségi munkavégzést és kollegiális együttműködést tesz lehetővé.

Képzett műtéti koordinátori csapat: Az Emineo Magánkórház műtéti koordinátorai teljes körű segítséget nyújtanak betegeink felkészítésében, valamint magas színvonalon biztosítják a műtéti folyamat zökkenőmentes lebonyolítását.

Proaktív ügyfélkapcsolatok: Kiváló ügyfélkapcsolati és call-center csapatunk, valamint informatikai rendszereink maximális támogatást biztosítanak pácienseink számára, így orvosaink és szakdolgozóink figyelmüket a betegekre koncentrálhatják.

Szakmai fókusz

Szakmai fejlődés: Alapító tulajdonosaink orvosok. Ezért is fókuszálunk nemcsak összes orvosunk, hanem összes szakdolgozónk szakmai fejlődésére, ezért is építjük be szakmai folyamatainkba a belső és külső szakmai továbbképzéseket és kooperációt.

Kényelmes munkakörnyezet: Kórházunkat úgy alakítottuk ki és folyamatosan finomítjuk munkakörnyezetünket, hogy minden tárgy és folyamat pácienseink, orvosaink és szakdolgozóink kényelmét, és a betegellátás optimális ergonómiáját biztosítsa.

Jól kezelhető medikai rendszer: Olyan medikai rendszert választottunk, amely az egészségügyi intézmények széles körében érhető el, népszerű, logikus és könnyen kezelhető.

IRODAI MUNKATÁRSAKNAK

Megbízhatóság

Hitelesség: Amit az Emineo Magánkórház vállal, azt teljesíti. A határidőket szigorúan betartjuk, és munkatársaink felé is kényesen pontosak vagyunk.

Szilárd folyamatok: Belső szakmai és adminisztratív folyamatainkat a megbízhatóság és átláthatóság értékei mentén, a legújabb informatikai megoldásokkal, szakmai fókusszal fejlesztjük.

Kiváló csapatmunka

Jól felkészült adminisztratív csapat: Jól képzett irodai csapatunk magas szakmai szinten végzi támogató és adminisztratív feladatait.

Proaktív ügyfélkapcsolatok: Az Emineo Magánkórház büszke kiváló ügyfélkapcsolati és call-center csapatára. Belső folyamataink és informatikai rendszereink maximális támogatást biztosítanak pácienseink számára, így orvosaink figyelmüket a betegekre koncentrálhatják

Szakmai fókusz

Tudásmegosztás: Az Emineo Magánkórházban a közös tanulás és a széles körű szakmai tudásmegosztás lehetővé teszi a kollégák számára, hogy együtt növekedjenek és fejlődjenek, amely hozzájárul a jobb betegellátáshoz.

Kényelmes munkakörnyezet: Kórházunkat úgy alakítottuk ki és folyamatosan finomítjuk munkakörnyezetünket, hogy minden pácienseink, orvosaink és szakdolgozóink kényelmét, és a betegellátás optimális ergonómiáját biztosítsa.

Nyitott szakorvosi pozíciók:

 • Endokrinológus
 • Gasztroenterológus
 • Infektológus
 • Immunológus
 • Kardiológus
 • Neurológus
 • Ortopéd-traumatológus
 • Radiológus
 • Reumatológus
 • Sportorvos
 • Urológus

Nyitott szakdolgozói pozíciók:

 • gyógytornász
 • műtőssegéd
 • műtős szakasszisztens
 • röntgen szakasszisztens
 • műtéti koordinátor

Nyitott irodai pozíciók:

 • ügyfélkoordinátor

Amennyiben szeretné megpályázni valamelyik állásunkat, kérjük, ide kattintva töltse ki űrlapunkat!

Szívesen fogadjuk jelentkezését akkor is, ha a nyitott pozíciók között jelenleg nem talál az Ön számára megfelelő álláslehetőséget. Ebben az esetben ide kattintva töltheti ki űrlapunkat. Köszönjük!