Blog

Hogyan védekezzünk az influenza ellen?

Hogyan védekezzünk az influenza ellen?

Az influenza vírusok, évről-évre kisebb nagyobb járványban fenyegetnek bennünket és okoznak kellemetlen tüneteket, leggyakrabban magas lázat, rossz közérzet, fejfájást és jó néhány ágyban töltött napot. 
A vírusok ellen a leghatékonyabb ellenszer az oltás. Sokan vannak akik nem akarják, vagy nem merik beoltatni magukat, de mivel nap mint nap emberekkel érintkeznek, ezért könnyen megfertőződhetnek.

Az egészséges életmód, a sok mozgás, és az erős immunrendszer sem zárja ki hogy megfertőződjünk, de a fertőződés esélyét csökkenti, ha a szervezet jó általános állapotban van. Különböző vitaminok folyamatos bevitelével és sportolással tovább lehet fokozni a szervezet ellenálló képességét. Kiegészítő védelemnek pedig fényterápiával lehet még jobban bebiztosítani magunkat. A Sensolite fényterápiás ágy a szervezet egészére kellemesen és fájdalom mentesen fejti ki hatását. A szolárium ágyakhoz hasonló fényágyat hetente 2 x 20 perces időtartamra javasolt használni. A speciális lámpáknak köszönhetően a polarizált fény fokozza a vérkeringést, javítja a sejtek oxigénellátását, és immunerősítő hatása is van. A Sensolite fényterápia nem csak megelőzésre használható, hanem már meglévő betegségek kezelésében is fontos és hasznos szerepet tölt be.

Bővebb információ a Sensolite kezelésről az alábbi linken található:
www.emineo.hu/sensolite/