🎉 Ünnepeljük együtt az Emineo 15. születésnapját! 🎉

A nyár nem mindig csak a szórakozásról szól – sajnos sok gyermek és felnőtt találkozik strandolás és úszás után fül-orr-gégészeti problémákkal, valamint az allergiás nátha és a torokfájás is gyakoriak. Tudjuk, hogy ezek a problémák mennyire megnehezíthetik a mindennapokat. Ezért az Emineo Magánkórház 15. születésnapja alkalmából különleges kedvezményt kínálunk!

Június 17. és július 31. között 15% kedvezményt biztosítunk felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti szakrendeléseinkre.

Foglaljon időpontot most, és használja ki a kedvezményt:

  • 📅 Időtartam: Június 17. – Július 31.
  • 🏥 Kedvezmény mértéke: 15% minden felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti vizsgálatra

Hogyan használhatja ki a kedvezményt?

Az akcióhoz tartozó kuponkódot hírlevelünkre való feliratkozás után küldjük ki. Online foglalás esetén a megjegyzés rovatba kell beírni a kuponkódot. Telefonos foglalás esetén kérjük, jelezze az ügyfélszolgálatos kollégáknak, hogy rendelkezik kuponkóddal.

Miért válassza az Emineo Magánkórházat?

Az élet bármely pillanatában bekövetkezhetnek váratlan balesetek, legyen az otthon, sportolás közben vagy a játszótéren. Ilyen helyzetekben azonnali és szakszerű ellátásra van szükség. Az Emineo Magánkórház baleseti ügyelete mindennap készen áll arra, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtson. Nálunk nincs hosszú várakozási idő, és biztos lehet benne, hogy tapasztalt traumatológusaink a legmodernebb eszközökkel látják el Önt vagy gyermekét.