„Halogattam a vizsgálatot, kár volt, egyből ide kell menni”

Az Emineo Magánkórházban rendkívül fontosak számunkra pácienseink visszajelzései, melyek alapján tovább tudjuk fejleszteni szolgáltatásainkat. Örömünkre szolgál, hogy egyre több részletes visszajelzést kapunk azzal kapcsolatban, hogy miért elégedettek az Emineo Magánkórházban tapasztalt ellátással. Az alábbiakban megosztunk néhány véleményt, amit ezúton is köszönünk.

„Profi, empatikus személyzet, kiváló orvosok, kellemes, megnyugtató környezet vett körül. 2020 decemberében a csípőprotézis műtétem tökéletesen sikerült, fájdalommentes, gyors gyógyulással. 2021 decemberében bokatörést állapítottak meg, nem kellett várakoznom, a bejelentkezés után azonnal fogadtak a traumatológián, a röntgenben szintén kedves, segítőkész szakemberekkel találkoztam. A traumatológus szakorvosok, gyorsan, kíméletesen láttak el a gyógyulás végéig, a leghatékonyabb, és kényelmesebb rögzítőket kaptam. Nagyon szépen köszönöm!” (Éva)

„Csodálatos higiénia, udvarias recepciósok és nagytudású orvosok. Az én kezelőorvosom Dr. Szlovák Sándor.” (Marcsi)

„A környezet és a szakellátás tökéletes volt számomra. A teljes személyzettel maximálisan meg vagyok elégedve és az általuk elvégzett páciensi hozzáállás kimagasló. Köszönöm!” (Dani)

„A recepción kedves és segítőkész fogadtatásban volt részem. Dr. Knoll Zsolt őszinte, egyenes válaszokkal szolgált a panaszomat illetően. Eddig beavatkozásra nem volt szükségem, de az első beszélgetés után is merem ajánlani a doktor urat és a szakrendelést is.” (Krisztina)

„Nekem fémkivétel volt a bokámból. Másfél éve törtem el. Akkor nem itt műtöttek. Össze sem lehet hasonlítani a két helyet. Azt tudni kell, hogy én nagyon félek, szinte rettegek a kórházaktól. Ide is félve mentem, de itt teljesen más fogadott. Barátságos, segítőkész, profi orvosok, nővérkék, ápolók egytől-egyig ők is! Mindenről tájékoztatva lettem, mindent mondtak, segítettek. Dr. Börzsei-Knoll Veronika: jobb a bokám, mint új korában. Köszönöm!” (Mónika)

„Ha valaki rákényszerül, hogy magánorvoshoz kell fordulnia, mert az állami ellátásban nem tudják, vagy nem akarják meggyógyítani, akkor ajánlom ezt a magánkórházat! Kiváló szaktudást tapasztaltam a vállsebészet és a gyógytorna területeken! A recepciós hölgyek és urak is rendkívül kedvesek, segítőkészek!” (Katalin)

„Magas színvonalú, alapos, professzionális ellátást kaptam Gémes Kristóf Gábor doktor úrtól. A fizikoterápiás ellátás szintén kimagasló szintű. Hálás köszönet illeti a gyógyulásomat segítő csapatot. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Emineo Magánkórházat.” (Gabriella)

„Kissé izgatott voltam a miatt, hogy hogyan fognak fogadni ismeretlen páciensként, hiszen még sosem jártam ebben a rendelőben. Viszont empatikus, türelmes és humánus bánásmódban részesültem. Nagyon elégettet vagyok önökkel.” (Rózsa)

Dr. Börzsei-Knoll Veronika doktornőnél voltam egy lábsérüléssel, nagyon profin érti a munkáját. Kedves, korrekt kiszolgálást kaptam tőle, de a röntgent és a recepción dolgozó kollégáit is kiemelném.” (Péter)

„Ma voltam az intézményben. Le a kalappal, de tényleg, egy évig mászkáltam nem kis szaktekintélyekhez a lábfejemmel, röpke 15 perc alatt fény derült a problémámra, mindezt köszönhetem Dr. Börzsei-Knoll Veronikának! Halogattam a vizsgálatot, kár volt, egyből ide kell menni! Köszönöm szépen!” (Kata)

Szeretettel, türelemmel, empátiával, és nem utolsósorban profi, tapasztalt orvoscsapattal várjunk Önt is magánkórházunkban.