Hallgatunk pácienseink véleményére!

Tisztelt Ügyfelünk,

2020.05.13-án elindítottunk egy kérdőívet. A kérdőívre adott válaszokat publikálni fogjuk weboldalunkon. Ebben többek között arra is rákérdeztünk, hogy mi az Önök véleménye az Emineóban bevezetett szigorú fertőzés-megelőzési intézkedésekről, ezen belül is a kötelező gyorstesztről. Pácienseink 85%-a jelezte, hogy egyetért ezzel az intézkedéssel.

Figyelembe véve az Önök véleményét, valamint az Operatív Törzs bejelentését a vírushelyzet kedvező alakulásáról, az Emineo Magánkórház vezetősége már a kérdőív lezárása előtt úgy döntött, hogy 2020.05.20-tól:

  • a korábbi kötelezőből választhatóvá tesszük betegeink számára a vizsgálat előtt végzett gyorsteszet. Ez alól kivételt képeznek a rendeletben előírt beavatkozások, melyek a mi esetünkben a fül-orr-gégészeti szakrendelés és minden műtéti beavatkozás.
  • jelentősen csökkentjük a teszt árát azok számára, akik más vizsgálatra vagy kezelésre érkeznek intézményünkbe. Így a teszt ára 6.000 Ft-ra csökken. Ezzel, ennek a szolgáltatásnak az árát gyakorlatilag az önköltségi ár alá szorítva, részben már mi fizetjük a teszt költségeit.
  • szintén az Önök által a kérdőívben megfogalmazott határozott igény miatt bevezetjük az antigén alapú gyorstesztet is a már jól bevált antitest alapú mellé. Ennek részleteiről itt tájékozódhat. Ezt a tesztet szintén kedvezményesen biztosítjuk azoknak a kedves pácienseinknek, akik ellátásra vagy kezelésre érkeznek.
  • Az Emineo személyzetének továbbra is kötelezőek maradnak a gyorstesztek.
  • A pácienseknek továbbra is kötelező marad a többi elővigyázatossági intézkedés (pl. kézfertőtlenítés, szájmaszk használata a rendeléseken).

Emineo Magánkórház