Gyermekgyógyászat

Specialistáink – akik nem csak orvosok, hanem gyermekorvoslás terén elismert szakértők – a legjobb ellátást biztosítják minden kis páciens számára, köszönhetően magas szakmai képzettségüknek és az ország vezető gyermekkórházaiban szerzett tapasztalataiknak.

A legújabb orvosi fejlemények nyomon követése és alkalmazása számunkra alapvető fontosságú. Orvosaink nemzetközi szakmai társaságok tagjai, így mindig a legkorszerűbb kezeléseket tudjuk biztosítani. A teljeskörű ellátás érdekében orvosaink szoros együttműködésben dolgoznak más szakterületek specialistáival, hogy gyermeke a diagnózistól a gyógyulásig minden szükséges támogatást megkaphasson.

Tudjuk, hogy a gyermekorvosi látogatások különleges türelmet és megértést igényelnek, ezért a gyermek és a szülő nyugalmát és biztonságérzetét egyaránt szem előtt tartva dolgozunk, hogy a gyógyulási folyamat minél zökkenőmentesebben valósulhasson meg. Ha elfut, megvárjuk, ha sír megvigasztaljuk, ha kérdez válaszolunk. És ugyanezt megtesszük a szülőkért is.

Az Emineo Magánkórház a KidsVital Gyermekorvosi Központtal való együttműködésnek köszönhetően számos szakterületen biztosít gyorsan elérhető, kiemelkedő gyermekellátást.

gyermek alsó és felső léguti ambulancia

GYERMEK FELSŐ- ÉS ALSÓ LÉGÚTI AMBULANCIA

+

CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZAT

+

GYERMEK TRAUMATOLÓGIA

+

GYERMEK-TÜDŐGYÓGYÁSZAT

+

GYERMEK ORTOPÉDIA

+

GYERMEKULTRAHANG

+

GYERMEKSEBÉSZET

+

gyermek diagnosztika

GYERMEK DIAGNOSZTIKA

+

csecsemő és gyermekbőrgyógyászat

CSECSEMŐ ÉS GYERMEKBŐRGYÓGYÁSZAT

+

csecsemő és gyermek nefrológia

CSECSEMŐ ÉS GYERMEK NEFROLÓGIA

+

gyermek allergológia

GYERMEK ALLERGOLÓGIA ÉS KLINIKAI IMMUNOLÓGIA

+

Szakorvosaink, munkatársaink