Gyermekgyógyászat

Szakorvosaink, munkatársaink


Gyerekekre szakosodott specialisták
Csapatunk tagjai nem átlagos orvosok: ők a gyermekorvoslás szakértői. Magas szakmai képzettségük mellett, az ország vezető gyermekkórházaiban szerzett gyakorlati tapasztalatuk biztosíték arra, hogy gyermeke minden esetben a lehető legjobb ellátást kapja.

Lépést Tartunk a Legújabb Fejleményekkel
Hisszük, hogy fontos naprakészen tartani magunkat a gyermekorvosi ellátás legújabb fejleményeivel kapcsolatban, ezért minden gyermekorvosunk tagja specializációjának megfelelő nemzetközi szakmai társaságoknak. Ennek köszönhetően gyermekének a legkorszerűbb kezeléseket tudják biztosítani.

Együttműködés a Teljeskörű Ellátásért
Rendelőnkben a csapatmunkában hiszünk. Gyermekorvosaink szorosan együttműködnek egymással, annak érdekében, hogy gyermeke megfelelő ellátást kapjon az első tünetektől a teljes felépülésig. Ez az interdiszciplináris hozzáállás biztosítja, hogy gyermeke átfogó, részletekre is odafigyelő kezelést kapjon, gyorsan, hatékonyan és zsákutcák nélkül.

Empátia és Kompromisszumkészség
Tudjuk, hogy az orvos látogatás gyermekek vegyes érzelmekkel várják.  A mi hivatásunk, a gyermekek gyógyítása, ezért a gyermeki tulajdonságaikat értve és figyelembe véve teszünk meg mindent azért, hogy a nálunk tett látogatásra ne rossz élményként gondoljanak. Ha elfut, megvárjuk, ha sír megvigasztaljuk, ha kérdez válaszolunk. És ugyanezt megtesszük a szülőkért is.

gyermek alsó és felső léguti ambulancia

GYERMEK FELSŐ- ÉS ALSÓ LÉGÚTI AMBULANCIA

+

CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZAT

+

GYERMEK FÜL-ORR-GÉGÉSZET

+

GYERMEK TRAUMATOLÓGIA

+

GYERMEK-TÜDŐGYÓGYÁSZAT

+

GYERMEK ORTOPÉDIA

+

GYERMEKULTRAHANG

+

GYERMEKSEBÉSZET

+