Gyermekgyógyászat

Szakorvosaink, munkatársaink


Szülőként mindent megteszünk azért, hogy gyermekeink egészségesen fejlődjenek, az esetleges megbetegedéseket pedig minél gyorsabban, szakszerűen ellássa egy empatikus, türelmes gyermekorvos, aki a bizonytalan, aggódó szülőket is megnyugtatja, és a gyermek is biztonságban érzi magát a vizsgálatok alatt.

Az Emineo Magánkórházban mindent megteszünk annak érdekében, hogy az egyre bővülő gyermekorvosi rendeléseinken mind a legmodernebb szakmai követelményeknek, mind a szülők és gyermekek kényelmének és elvárásainak megfeleljünk. Nagy tudással és tapasztalattal rendelkező, mosolygós gyermekgyógyászaink türelemmel, kedvességgel várják a gyermekeket és szüleiket kórházunkban, legyen szó akár fejlődéssel kapcsolatos szűrésekről, akár általános gyermekorvoslással kapcsolatos kérdésekről, akár speciális állapotokról, tünetekről.

Korszerű diagnosztikai eszközeinknek köszönhetően röntgen- vagy ultrahangvizsgálatok elvégzésére vagy pulmonológiai kivizsgálás keretében Prick-teszt elvégzésére is van lehetőség intézményünkben. A kicsik gyermeksarkunkban foglalatoskodhatnak és készülhetnek a vizsgálatra, melyen apró ajándékkal is kedveskedünk nekik – hogy jó élmény maradjon az orvosi látogatás.

CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZAT

+

GYERMEK FÜL-ORR-GÉGÉSZET

+

GYERMEKSEBÉSZET

+

GYERMEK TRAUMATOLÓGIA

+

GYERMEK-TÜDŐGYÓGYÁSZAT

+

GYERMEK ORTOPÉDIA

+

GYERMEKULTRAHANG

+