gerincgyóogyászati vizsgálat

Gerincgyógyászati vizsgálat 20% kedvezménnyel

Ha februárban foglal időpontot az Emineo Magánkórház gerincgyógyász, gerincsebész specialistája, Dr. Bors István rendelésére, a vizsgálat árából 20% kedvezményt biztosítunk.

Magyarország lakosságának közel 80 százaléka tapasztal életében legalább egyszer valamilyen gerinctáji fájdalmat. A gerincgyógyászt leggyakrabban derékfájdalommal, háti vagy nyaki panaszokkal keresik fel, melyek időnként végtagfájdalommal párosulva jelentkeznek.

A gerincsebészeti rendelésen a gerincgyógyász kikérdezi a pácienst panaszairól, előzményeiről, esetleges gerincet ért sérüléseiről vagy fejlődési rendellenességeiről, illetve olyan betegségeiről, amelyek a mozgásszervi panaszaiban szerepet játszhatnak. A pontos diagnózis felállításához képalkotó vizsgálatokat is kérhet a szakorvos.

A gerinc leggyakoribb betegsége a degeneratív megbetegedés (70-80%-os előfordulás), amely az esetek döntő többségében nagyon jól reagál a nem műtétes terápiákra, ezért a komplex konzervatív terápia minden esetben kiemelt szerepet kap. A gerincgyógyász a kezelést a páciens egyéni igényeit figyelembe véve, gyógytornászokkal, manuál- és fizioterapeutákkal együtt, személyre szabottan határozza meg.

Ha gerincfájdalma van, gyakran fáj a háta vagy nyaka, ne várjon tovább, most jelentkezzen be több mint 20 év tapasztalattal rendelkező, türelmes és empatikus gerincgyógyászunkhoz, és a vizsgálatot 20% kedvezménnyel veheti igénybe. A kedvezményes árú vizsgálat 2022. február 28-ig foglalható le.

A honlapon feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt.