gyermekrendelés kedvezmény


Foglaljon időpontot 20% kedvezménnyel gyermekrendeléseinkre!

Február végéig 20% kedvezménnyel foglalhat időpontot gyermeksebészeti, gyermek-tüdőgyógyászati és gyermekultrahang szakrendeléseinkre.

Gyermeksebészeti rendelés

Az Emineo Magánkórház gyermeksebésze, Dr. Fadgyas Balázs szerda és csütörtök délutánonként várja kis pácienseit rendelésén. Ha gyermekénél gyermeksebészeti panaszok jelentkeznek, például fütyigondok, anyajegy-problémák, benőtt köröm, különböző sérvek, érdemes most foglalni időpontot a barátságos és türelmes gyermeksebészünkhöz. A gyermeksebészeti konzultáción felül helyi érzéstelenítéses és altatásos egynapos sebészeti műtétekre is van lehetőség intézményünkben.

Gyermek-tüdőgyógyászati rendelés

Nemrég indítottuk el az Emineo Magánkórház gyermek-tüdőgyógyászati szakrendelését, amelyen Dr. Marsi-Molnár Barbara gyermektüdőgyógyász fogadja a légúti panaszokkal, tüdőgondokkal, légúti allergiával, asztmával küzdő gyermekeket. A gyermektüdőgyógyász rendelése csütörtök délelőttönként érhető el intézményünkben.

Gyermekultrahang rendelés

Kétéves kortól várja a gyermekeket ultrahangos vizsgálatra kórházunk tapasztalt radiológusa, Dr. Tarkovács Andrea. A vizsgálat -legyen akár szó hasi ultrahangról, akár csíő vagy pajzsmirigy ultrahangról – teljesen fájdalmatlan, nem okoz megterhelést a gyermekeknek.

Gyermekbarát környezet

A már megszokott gyermekbarát környezetben, játékokkal, könyvekkel és rajzeszközökkel felszerelt gyermeksarokkal várjuk a legkisebbeket is, hogy az esetleges várakozási idő is könnyebben teljen számukra.

Ha február 28-ig foglal időpontot a felsorolt gyermekrendeléseinkre, 20% kedvezményt kap a rendelés árából.

A honlapon feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt.