Foglalások lemondása / módosítása 

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni tisztelt pácienseinket az Emineo Magánkórházban lefoglalt időpontok lemondási és módosítási feltételeiről.

Intézményünk összes szakrendelésén és rehabilitációs kezelésén a foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több mint 24 órával ingyenes.  

Amennyiben szakrendeléseinkre foglalt időpontját 24 órán belül mondja le vagy nem jelenik meg a rendelésen, a vizsgálat 50%-át kiszámlázzuk Önnek. Ez alól kivételt jelent, ha Ön betegsége miatt nem tud megjelenni, és erről orvosi igazolással rendelkezik.

Amennyiben rehabilitációs kezelésre foglalt időpontját 24 órán belül mondja le vagy nem jelenik meg a foglalt időpontban, a kezelés teljes összege kiszámlázásra kerül az Ön részére. A bérletes foglalások esetében szintén az időpont előtt több mint 24 órával ingyenes a lemondás, módosítás. 24 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a bérletes alkalmat felhasználtnak tekintjük. Természetesen amennyiben betegség miatt nem tud részt venni az adott foglalkozáson, és erről orvosi igazolást tud bemutatni, ez a szabály nem vonatkozik Önre.

Megértésüket köszönjük!