Finanszírozás

Kedves Páciensünk!

Magánkórházunkban egy online igényelhető személyi kölcsön jóvoltából lehetőség nyílt az egészségügyi szolgáltatásaink finanszírozásának megkönnyítésére. A nagyobb egészségügyi beavatkozások sok ember életében elengedhetetlenek, hiszen a mozgáskorlátozottság a mindennapi munkában, családi életben és szabadidős tevékenységeiben is komoly akadályt jelenthet.

Egy kölcsön felvétele mindig nehézkesnek tűnik, és sokszor úgy gondoljuk nem is érdemes vele foglalkozni. Ha az egészségről és annak esetleges pénzügyi hátteréről van azonban szó, már érdemes megismerni a lehetőségeket! A K&H Bank új, hipergyors megoldásának segítségével kevesebb, mint 30 perc alatt mindent elintézhet akár a Kórházunkban akár az otthonában ülve!

Tájékozódjon kollégainknál személyesen, vagy emailben az alábbi lehetőséggel kapcsolatban, és éljen Ön is teljes életet! Mert az egészségnél nincs fontosabb!

Miért érdemes K&H személyi kölcsönt választania? ​

  • már éves fix 7,49% kamattól elérhető, THM 8,1-13,8%
  • nem szükséges bankfiókba menni, az igénylés online történik
  • akár 30 perc alatt megkaphatja a kölcsönt, de legkésőbb a szerződés hatályba lépését követő 2 munkanapon belül
  • az igényelhető minimum hitelösszeg 300 000 forint
  • az igényelhető maximum hitelösszeg K&H-s ügyfeleknek: 3 millió forint; az alább felsorolt banki ügyfeleknek (Budapest Bank, Erste Bank, K&H Bank, MKB Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank): maximum 1,5 millió forint
  • a fent említett hitelösszegnél magasabb (akár 10 millió Ft) kölcsönösszeg esetén is elindítható online az igénylés, azonban ez esetben a végén a fiókban alá kell írni a szerződést.
  • A havi törlesztőrészletek nagyságát Ön választja meg a felkínált határokon belül
  • fix a törlesztőrészlet a futamidő végéig.
  • nincsenek induló költségek és ingatlanfedezet bevonása sem szükséges
  • a hitelt Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója nyújtja

Tudjon meg többet a K&H Bank online igényelhető személyi kölcsönéről itt:

A kölcsön igénybevételének és a teljesen online igénylésének további feltételei vannak.

Az alábbi példán keresztül mutatjuk be, hogy hogyan segít a K&H személyi kölcsön (szabad felhasználásra) a műtét finanszírozásában:

Amennyiben a műtét teljes díja 430.000 Ft, melyből 43.000 Ft önrész, a kölcsön összege 387.000 forint. Ebben az esetben 60 hónapos futamidővel, 12,99% kamat mellett a havi törlesztőrészlet 9.099 forint, a teljes visszafizetendő összeg 545.940 Forint, THM: 13,8%. Az elérhető kedvezményeket is figyelembe véve a havi törlesztőrészlet tovább csökkenthető vagy a futamidő változtatható a hitelfelvevő anyagi képességeinek megfelelően.

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az ügyfélszerződés, az Általános szerződési feltételek lakossági hitelekre vonatkozóan, az Üzletszabályzat, valamint a K&H személyi kölcsönök kondíciói Hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM a 2018. július 1. hatályos K&H személyi kölcsönök kondíciói Hirdetmény szerint, az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 3 millió forint hitelösszeg és 5 éves futamidő mellett került megállapításra. A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen a kh.hu internetes oldalon tájékozódhat, illetve további információt bankfiókjaink nyújtanak. A szerződéskötés minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye.