Speciális fejfájás szűrési csomag

A rendszeres fejfájás sokkal több, mint egy egyszerű kellemetlenség. A gyakran visszatérő fájdalom felemészti a testet és lelket is. A a túlzott fájdalomcsillapító használat, pedig hosszú távon komoly egészségügyi kockázatokkal járhat. A fejfájás kezelése nem csupán a tünetek ideiglenes enyhítéséről szól, hanem a probléma mélyreható feltárásáról is.

Ezért szakértőinkkel közösen kifejlesztettünk egy olyan szűrőprogramot, amely egyénre szabottan közelít meg minden páciens igényeit, és lehetőséget nyújt a fájdalom- és fájdalomcsillapítók nélküli, szabadabb mindennapok elérésére.

Kiemelten a nőket érintő problémaként a fejfájás számos életmódbeli és egészségügyi tényezőből fakadhat, legyen szó stresszes mindennapokról,  hormonális egyensúly zavarokról vagy akár egy nem megfelelő diétáról, de megjelenhet egészséges életmód mellett is.  A fejfájás nagyon sokféle formában jelentkezhet, és gyakran nehéz pontosan lokalizálni a fájdalmat, illetve annak jellegét, ezért ajánlott fejfájásra specializálódott szakemberhez fordulni, aki a legújabb orvosi protokollok alapján tárja fel az Ön egyéni problémáit.

Hogyan történik?

  • Személyre szabott neurológiai konzultáció
    A legkorszerűbb protokollok alapján történik, hogy pontos képet kapjunk állapotáról.
  • Speciális vérvizsgálat
    Célunk az esetleges rejtett okok, például vitaminhiányok vagy hormonális egyensúly zavarok feltárása.
  • MR vizsgálat
    Szükség esetén az agy részletes képalkotó vizsgálatát is biztosítjuk, hogy minden komolyabb egészségügyi problémát kizárhassunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, és kezdjen el egy egészségesebb, fájdalommentesebb életet élni már ma!

Árak

Felnőtt neurológiai szakorvosi vizsgálat42.000Ft-tól
Felnőtt neurológiai kontrollvizsgálat32.000Ft-tól
Fejfájás szűrőcsomag164.730 Ft
Szív- és Érrendszeri Kockázatszűrő Csomag250.990 Ft