Lézerkezelések

Az Emineo Magánkórházban nagy népszerűségnek örvendő esztétikai lézerkezelés gyors és fájdalommentes egészségügyi problémákra nyújt hatékony megoldást.

lézerkezelés

Dióda lézeres szőrtelenítés

A dióda lézeres szőrtelenítés számos előnnyel jár. A kezelés hatékonyan és tartósan csökkenti a nemkívánatos szőrnövekedést. A lézerrel kezelt területeken a szőrszálak vékonyabbá és ritkábbá válnak. A kezelés gyorsan és hatékonyan elvégezhető nagyobb területeken, például a lábakon vagy a háton. Emellett kevés mellékhatással jár, és általában kevésbé fájdalmas, mint más szőrtelenítési módszerek.

A Dióda lézeres szőrtelenítésről ide kattintva>>> tudhat meg többet.

Carbon peeling kezelés

A szépségápolásban innovatív eljárás a lézeres Carbon peeling kezelés. A legújabb generációs Q-kapcsolt ND-YAG lézeres bőrregeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba. A kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.

A Carbon peeling kezelésről ide kattintva>>> tudhat meg többet.

Lézeres pigmentfolt eltávolítás

Segítségével csökkenthetők vagy megszüntethetők a bőrön lévő sötét elszíneződések, amelyeket gyakran pigmentfoltoknak vagy napfoltoknak is neveznek. A lézer energiája megcélozza a sötét pigmentet a bőrben, és segít fokozatosan lebontani azt.

Tudjon meg többet a lézeres pigmentfolt eltávolításról ide kattintva>>>

Lézeres tetováláseltávolítás

A legkorszerűbb technológiát alkalmazva lézerrel végezzük a tetoválások eltávolítását. Ma már bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítása lehetséges. A módszer a tetoválás részleges eltüntetésére is alkalmas, azaz az elrontott részek is javíthatóvá válnak. Bármely testrészről, bármilyen színű tetoválás eltüntethető.

Tudjon meg többet a lézeres tetováláseltávolításról ide kattintva>>>

Lézeres körömgomba-kezelés

A lézerkezelés klinikailag bizonyítottan a jelenleg létező legeredményesebb eljárás a gomba kezelésére. A teljes gyógyulási arány 85-95% körüli, amely sokkal magasabb, mint a gyógyszerek vagy ecsetelők esetében.

A lézeres körömgomba-kezelésről itt olvashat>>> még.

Szakorvosaink, munkatársaink:

Lézerkezelések