botoxkezelés

Esztétikai kezelések az Emineo Magánkórházban

Örömmel jelentjük tisztelt pácienseinknek, hogy kórházunkban elindítottuk esztétikai szolgáltatásunkat. Biztonságos körülmények között, a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal fiatalítjuk meg és tesszük feszesebbé bőrét.

Az Emineo Magánkórház esztétikai rendelésén elérhető bioszálas bőrfeszesítés, hyaluronsavas feltöltés és botoxkezelés is.

Műtét nélküli arcplasztika

A bioszálas bőrfeszesítés (thread lift) egy körülbelül 30 perces kezelés, melyen a páciens igényei szerint megválasztott hosszúságú bioszálakat helyezünk egy tű segítségével a bőr mélyebb rétegeibe. A keletkezett seb és a felszívódó szál hatására elindul a szöveti regeneráció, mely a kívánt eredményt – arckontúr formázása, bőrfeszesítés – hozza létre.

Feszes bőr hyaluronsavval

A bőrünkben megtalálható egyik alkotóelem, a hyaluronsav mennyisége az életkor előrehaladtával csökken, így a bőr hidratáltsága, feszessége is megváltozik. A hyaluronsavas feltöltés során egy tű segítségével juttatjuk az anyagot a kívánt helyre, mindössze 20-30 perc alatt.

Botoxkezelés a sima bőrért

A botoxkezelésen fiziológiás sóoldattal hígított formában fecskendezzük a hatóanyagot az izomba, amely hatására az izmok relaxált állapotba kerülnek. Általában a szem, a szemöldök és a száj körüli ráncok megszüntetésére használjuk ezt a módszert. A beavatkozás minimális fájdalommal jár, a teljes hatás 3-6 hónapig tart.

További információk az esztétikai kezeléseinkről itt olvashatók>>>