Dr. Börzsei-Knoll Veronika a TOP30-as listában

Büszkén számolunk be róla, hogy az Emineo Magánkórház tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Dr. Börzsei-Knoll Veronika bekerült hazai magánegészségügy legbefolyásosabb szereplőinek TOP30-as listájába. Az eredményeket a Magyar Tudományos Akadémián megrendezett Nagy Magánpraxisnapon hirdették ki.

A TOP30 kiadvány és lista a magyar magánegészségügyről kíván átfogó képet adni, és célja bemutatni a szektor aktuális trendjeit, céljait, és azokat a vezetőket, akik a szolgáltatók élén állnak. A TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben listát olyan szakmai zsűri (vezetők, elemzők, szakértők) állította össze, akik jelenleg nem irányítanak magánegészségügyi szolgáltatót. A szakmai zsűri segítségével a kiadvány szerkesztői összeállítottak egy közel százfős listát, melyből egy széles szakmai körben tartott szavazás során választották ki azt a TOP30 helyezettet, akik bekerültek a kiadványba.

A Nagy Magánpraxisnapon izgalmas szakmai kerekasztal-beszélgetések is zajlottak, melyen kórházunk ügyvezető igazgatója szintén részt vett.