digitális röntgenvizsgálatok

Digitális röntgenvizsgálatok reggel 8 és este 8 óra között hétvégén is

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy az Emineo Magánkórházban a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között van lehetőség digitális röntgenvizsgálatok elvégzésére.

Az indokolatlan sugárterhelés elkerülésének érdekében a röntgenvizsgálatok igénybevételéhez beutalóra van szükség, melyet saját orvosától is beszerezhet, de kórházunk baleseti sebészetén vagy valamelyik ortopédiai szakrendelésén is kérheti a vizsgálatot végző szakorvos a röntgenfelvételek elkészítését.

Amennyiben saját szakorvosunk kérte a röntgenvizsgálatot, úgy a felvételek elemzése azonnal megtörténik és az ambuláns kezelőlap részeként azonnal megkapja páciensünk. A digitális felvételeket a GDPR rendelkezéseket betartva a megadott emailcímre küldjük el titkosított emailben vagy igény esetén CD lemezen adjuk át.

Ha külsős orvos kezdeményezte a röntgenvizsgálatot, úgy az Emineo Magánkórház radiológusai 24 órán belül elkészítik a leletet (kivéve a hétvégét, amikor az első munkanap estig érkezik meg a lelet). Az eredményeket a digitális röntgenfelvételekkel együtt a megadott emailcímre küldjük el titkosított emailben.

Röntgenvizsgálatra – orvosi beutalóval – ide kattintva tud időpontot kérni. Kérdés esetén kérjük, hívja a +36 1 773 3333-as telefonszámot.