Baleseti sebészet szakrendelés

Miért jöjjön hozzánk?

  • baleseti sebészeti akut ellátását követően elvégezzük kontrollvizsgálatát
  • azonnal elérhető röntgen– vagy ultrahangvizsgálattal ellenőrizzük gyógyulási folyamatát
  • teljes körűen tájékoztatjuk a gyógyulást segítő lehetőségekről (gyógytorna, stb.), és meg is szervezzük a szükséges kezeléseket

Baleseti sebészeti járóbeteg szakrendelésünkön a korábbi sérülések gyógyulási folyamatát követik nyomon ortopéd-traumatológus szakorvosaink. A baleseti sebészeti akut ellátást követően, egy későbbi időpontban ezen szakrendelés keretén belül van lehetőség a kontrollvizsgálatok elvégzésére – varratszedésre, gipsz/rögzítőcserére, eltávolításra, valamint a baleseti sebészeti szakrendelésen beszéljük meg a gyógyulást segítő egyéb lehetőségeket (pl. gyógytorna), és szervezzük meg az esetleges utógondozás, ellátás, gyógykezelés lépéseit is. Diagnosztikai hátterünknek köszönhetően kontroll röntgen– vagy ultrahangvizsgálat elvégzésére is van lehetőség kórházunkban.

Mi a különbség a baleseti sebészeti ambulancia és a baleseti sebészeti szakrendelés között?

A traumatológia (baleseti sebészet), azaz a sérülések ellátására szakosodott orvostudományi ág általában az akut, azaz sürgős vizsgálatra és ellátásra szoruló betegekkel foglalkozik. Magánkórházunk a hét minden napján, nappali 12 órában jelen lévő ügyeletes traumatológus szakorvos jelenlétében várja a friss sérülteket. Mint minden intézményben, a sürgős ellátással foglalkozó részleget ambulanciának hívják. Amennyiben friss sérülés vagy panasz áll fenn, akkor ennek megfelelően baleseti sebészeti ambulanciánkra, azaz ügyeletünkre jelentkezzen be.

A traumatológiai sérültek ellátása korántsem fejeződik be az elsődleges vizsgálattal és ellátással. Akár műtét nélküli, akár sebészeti ellátás zajlik le, a maradéktalan gyógyulás érdekében többszöri kontrollvizsgálatra van szükség. Tekintettel arra, hogy ezek a vizsgálatok már nem jelentenek számottevő sürgősséget, a vizsgálatokat traumatológiai rendelésünkön – bejelentkezés alapján – végezzük.

Gyakran előfordul, hogy a megfelelő ellátás ellenére valamilyen panasz marad fent, különböző műtéti szövődmények jelentkeznek. Általában ezek a problémák nem jelentenek közvetlen sürgősséget, minimális időn belül vizsgálatuk is halasztható. Ennek megfelelően kérjük tisztelt betegeinket, hogy – akár más intézményben végzett ellátás/műtét után is, amennyiben kezelését Magánkórházunkban kívánják folytatni – traumatológiai szakrendelésünkre jelentkezzenek be.

A traumatológiai ambulancia és rendelés szétbontása a várakozási idő csökkentését, és pontosabb, megalapozottabb ellátást tesz lehetővé.

Szakorvosaink, munkatársaink:

Baleseti sebészet szakrendelés

Dr. Kocsis András Bernát

Dr. Kocsis András Bernát

Ortopéd traumatológus, EBSQ-traumatológus

Árak

Baleseti sebészeti szakorvosi vizsgálat29.250 Ft-tól
Baleseti sebészeti kontrollvizsgálat28.000 Ft-tól
Kérjük, a szakrendelés időpontjának kiválasztásához kattintson a „Bejelentkezés” gombra.