Csecsemő és Gyermek Nefrológia és Urológia

A Csecsemő és Gyermek Nefrológia szolgáltatásunk olyan szülők és gyermekeik számára készült, akik a legmagasabb színvonalú, empátiával és figyelemmel teli ellátást keresik vesebetegségek esetén. Csapatunkat gyermeknefrológia terén magasan képzett, elismert szakértők alkotják, akiknek szakmai tudását az ország vezető gyermekkórházaiban szerzett tapasztalatok egészítik ki.

Az orvostudomány legfrissebb eredményeinek alkalmazása kulcsfontosságú számunkra, így csapatunk minden tagja rendszeresen részt vesz nemzetközi szakmai továbbképzéseken. Ennek eredményeként a legmodernebb nefrológiai kezelések állnak rendelkezésre, legyen szó akut vagy krónikus vesebetegségről, vesekövekről vagy bármely más vesebetegségről. Gyermeknefrológusaink más szakorvosokkal is szorosan együttműködnek, hogy a diagnózistól a gyógyulásig minden szükséges támogatást biztosítani tudjunk.

Tudjuk, hogy a kis páciensek és szüleik számára az orvosi vizsgálatok stresszesek lehetnek. Ezért mindenkit nagy odafigyeléssel és empátiával fogadunk, hogy a vizsgálatok és a kezelés minél kellemesebben teljenek. Célunk, hogy a gyógyulási folyamat során a gyermek és a család is biztonságban és megértve érezze magát.

Hogyan történik a vizsgálat?
Gyermeknefrológiai vizsgálatunk során első lépésként alaposan megismerjük a kis páciens kórtörténetét. A családokkal együttműködve áttekintjük a tüneteket és a korábbi kezeléseket, hogy átfogó képet kapjunk az állapotról. A vizsgálat során különféle diagnosztikai eszközöket használunk, hogy pontos diagnózist állíthassunk fel, és személyre szabott kezelést indíthassunk.

Leggyakoribb problémák, amelyekben segíteni tudunk

  • Gyermekkori alvás közbeni bevizelés, 
  • Gyermekkorban előforduló vizelet-visszatartási problémák, 
  • Húgyuti fertőzések kezelése, 
  • Vesekövek és veseszemcsék, vesefejlődési anomáliák ultrahangos felismerése és ellátása, 
  • Vér jelenléte a vizeletben, 
  • Fehérje kimutatása a vizeletben, 
  • Öröklött vagy későbbi vesebetegségek felügyelete, 
  • Magas vérnyomás hátterében álló nefrológiai okok feltárása

Dr. Máttyus István

Csecsemő és Gyermek Nefrológia

Árak

Csecsemő nefrológiai és urológiai szakorvosi konzultáció
(20 perc)
35.000Ft-tól
Csecsemő nefrológiai és urológiai kontroll vizsgálat
(20 perc)
25.000Ft-tól
Csecsemő nefrológiai és urológiai szakorvosi konzultáció + UH
(20 perc)
42.000Ft-tól

Kérjük, a szakrendelés időpontjának kiválasztásához kattintson a „Bejelentkezés” gombra.