Koronavírus antigén+antitest kombinált gyorsteszt tájékoztató

Az Emineo Magánkórházban mindkét típusú gyorsteszt elérhető, így lehetőséget teremtünk pácienseink részére, hogy egy kombinált szerológiai vizsgálat során egyszerre választ kapjanak a koronavírus kapcsán felmerülő két legfontosabb kérdésre:

 1. Átesetem már a fertőzésen?
 2. Fertőző vagyok jelenleg?

Kinek javasolt hozzánk jönni koronavírus kombinált gyorstesztre?

 • Akiknek rokonságában, ismerősei között valakinek influenzás tünetei voltak , vagy érintkezett hasonló tünetű emberekkel, de egészségesnek érzi magát.
 • Aki egészségesnek érzi magát, de kénytelen fokozott rizikójú rokonokkal, ismerősökkel érintkezni.
 • Aki egészségesnek érzi magát, de külföldön járt az elmúlt hónapokban, és szeretné tudni, hogy átesett-e ilyen fertőzésen.
 • Aki már egészségesnek érzi magát, de korábban átesett influenzaszerű betegségen, és kíváncsi arra, hogy átesett-e a fertőzésen.
 • Aki egészségesnek érzi magát, de visszatér a munkahelyére, és önmaga, vagy munkahelye szeretne választ kapni arra, hogy fertőző-e.
 • Aki egészségesnek érzi magát, de családja, gyermekei visszatérnek a korábbi közösségekbe, és önmaga vagy a közösség szeretné tudni, hogy fertőző-e.
 • Akinek a határátkeléshez igazolnia kell, hogy egészséges-e.

Miért éri meg a kombinált tesztet megcsináltatni?

 • Az Antigén alapú teszt 3 nappal hamarabb kimutatja a fertőzést, mint az Antitest alapú teszt.
 • Az Antitest alapú teszt viszont a múltban lejátszódó fertőzést is képes kimutatni.
 • A fentiek miatt a két teszt együttes használata részletesebb információt biztosít.
 • A két teszt együttes használata pontosabb eredményt is adhat, elsősorban azért, mert egyes páciensek szervezetének egyedi tulajdonságai miatt esetenként megjelenő pontatlanságokat is jó eséllyel kiszűri. (Pl. egyes betegeink esetében, akik autoimmun betegségben szenvednek és ebből kifolyólag magas antitest szinttel rendelkezhetnek, pozitív eredményt mutathat az antitest alapú mérést, pedig nem is fertőzöttek (FalsePozitiv). Ebben az esetben az Antigén alapú viszont jó eredményt hoz, korrigálva a tévedést.)
 • A kombinát tesztet jelentős kedvezménnyel értékesítjük.

Kombinált gyorsteszt csomag ára: 20.000,- Ft

Reklamáció:

Az  előző foglalási periódus során tapasztalt hatalmas érdeklődés miatt túlterhelési helyzetek alakultak ki oldalunkon. A lassulásokat és kisebb hibákat a rendelkezésünkre álló rövid idő ellenére igyekezetünk kijavítani. Ha mindezek dacára bármilyen okból reklamálni kényszerülnek, kérjük, hogy  email illetve telefon hívás helyett az alábbi reklamációs oldalt használják. A reklamációkat kezelő csapatunk először ezt az adatbázist dolgozza fel és így ha Ön is ezt használja, a problémáját is sokkal hamarabb tudjuk rendezni. Együttműködését előre is köszönjük.

A koronavírus gyorstesztek folyamatos beszerzésétől függően nemsokára újabb időpontokat nyitunk meg. Ha szeretné, hogy előre jelezzük Ön számára a foglalás megnyitásának várható időpontját, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

Videókonzultáció bevezetése

Szeretnénk felhívni figyelmüket az Emineo Magánkórház új szolgáltatására, a videós távkonzultációra, melynek során online kapcsolaton keresztül, otthonuk biztonságában van lehetőségük a kiválasztott szakorvossal kommunikálni, kérdéseikre megnyugtató válaszokat kapni.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!

Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.