Már háromféle COVID tesztet kínálunk!

Az Emineo Magánkórház, mint eddig, ezután is a gyors, elérhető árú és megbízható teszteket biztosítja páciensei részére. Az eddig jól bevált gyorstesztek (antitest illetve antigén alapú tesztek) mellett bevezetjük a laborban elvégezhető PCR tesztet is. Gyakorlatilag ezzel lefedjük az összes lehetséges teszt fajtát amire Önnek szüksége lehet, a gyorstesztektől a nagyon pontos labor tesztekig. Mindhárom tesztnek vannak előnyei a másikhoz képest, de a legjobb eredményt a két teszt egyidejű elvégzése biztosítja. Ezért két kombinált csomagot is biztosítunk pácienseink számára.

FONTOS: A Magyarországon 2020.07.15-től érvénybe lépett rendelkezések alapján a karatén lerövidítésére használható tesztként a rendelet csak PCR tesztet fogad el. Amennyiben karatén lerövidítésére szeretné felhasználni a teszt eredményét kérjük a PCR vagy a PCR+Antitest kombinált tesztet válassza az alábbi listában.

Az alábbiakban megtudhat mindet a tesztekről és arról miért a kombinált adja a legpontosabb eredményt.

Mit kell tennem, ha bármelyik gyorstesztet szeretném?

Bejelentkezés vizsgálatra

Bejelentkezés KIZÁRÓLAG online lehetséges. Itt először időpontot kell választani, majd a személyes adatok megadása következik. A folyamatot kártyával történő fizetés zárja, melyhez az OTP biztosítja a szolgáltatást.

Fontos: Amennyiben meggondolja magát, 48-órán túli lemondás esetén (online felületen) a teljes díjat, míg 48-órán belüli lemondás esetén a díj 50%át utaljuk vissza kártyájára automatikusan.  Amennyiben nem mondta le foglalását és nem jelent meg a tesztelésen, sajnos nem áll módunkban visszafizetni a teszt árát.

Az Emineo Call Centere folyamatosan válaszol a kérdésekre, de nem tud időpontot adni.

Kit nem tudunk fogadni?

 • Aki tünetes, azaz lázas, vagy felső légúti tünetei vannak, légszomja, vagy nehézlégzése van.
 • Aki nem jelentkezett be előre online ezen a weboldalon keresztül és nem rendelkezik előjegyzéssel.
 • Aki a lentebb található, Megérkezés a vizsgálatra pontban meghatározott szükséges dokumentumo(kat)t
   • nem, vagy hiányosan tölti ki,
   • nem írja alá,
   • a fenti Ellenőrző lista „A” pontjában felsorolt bármelyik tünettel rendelkezik.
 • Akinek megérkezéskor mért testhőmérséklete meghaladja a 38 Celsius fokot.

FONTOS!

A kórház a tünetmentesek szűrését végzi! A döntően lázas vagy felsőlégúti tüneteket mutató betegek kérjük, értesítsék háziorvosuk ügyeleti rendszerét a hatályos rendelkezések szerint, illetve a központi zöld számon jelentkezzenek. Ők szűrésre kórházunkba kérjük, ne jelentkezzenek! A bármilyen pozitivitást adó pácienseinknek a hatályban lévő rendeletek szerinti jelentési kötelezettségük van a háziorvosuk felé, a házi karantén az azt felszabadító vizsgálatokig kötelező!

A kórház a betegek és a személyzet számára is maximális védelmet szeretne nyújtani, ezért kérjük, hogy a kórházban saját arcmaszkban jelenjenek meg (a maszknak technikai minimumfeltétele nincs)! A negatív (egészséges) teszt nem nyújt 100%-os biztonságot, illetve ettől függetlenül az aktuálisan meghirdetett járványügyi rendeletek mindenkire vonatkoznak!!

Vizsgálat elérhetősége

Minden munkanap 8-19 óráig előzetes online bejelentkezés alapján végezzük a vizsgálatokat az Emineo telephelyén. Az Emineo Magánkórház címe az 1016 Budapest, Hegyalja út 7.

Megérkezés a vizsgálatra

A minél kevesebb személyes kontaktus miatt arra kérünk mindenkit, hogy

 • Amennyiben
 • Az előző pontban letöltött dokumentumo(ka)t ha tudja, nyomtassa ki, töltse ki még otthon, és hozza magával. Ha nem tudja kinyomtatni, nem gond, érkezésekor adunk Önnek egyet.
 • Amennyiben Ön nem tünetes (azaz az Ellenőrző lista „A” pontjában megadott egyetlen tünettel sem rendelkezik), a kapott időpontjára lehetőség szerint pontosan érkezzen meg. Ha hamarabb érkezett, kérjük, az utcán várakozzon.
 • Az Emineo Magánkórházban magyarul és angolul beszélünk. Ha páciensünk nem beszéli egyik nyelvet sem, kérjük, hozzon magával tolmácsot, mert egyébként, a kooperáció esetleges hiánya miatt nem biztos, hogy el tudjuk végezni a tesztet!
 • Az Emineo Magánkórházba ne a szokásos, hanem a táblákkal jelölt, erre fenntartott bejáraton jöjjön be.
 • Kollégánk először ellenőrzi a kitöltött Ellenőrző listát a fent leírtaknak megfelelően. Ha azon az „A” pont nem zárja ki a vizsgálat folytatását, homlokhőmérővel megméri a páciens testhőmérsékletét, és ha az alacsonyabb, mint 38 Celsius fok, megkezdjük a tesztelést.
 • A vizsgálat a választott teszt fajtájától függően ujjbegyből történő 1-2 csepp vérvétellel vagy orr vagy garat nyálkahártyáról történő mintavétellel történik.
 • Az eredmény:
  • A gyorstesztek esetében 15 perc múlva készül el. Addig páciensünk a kijelölt váróban várakozik. Amint kész a teszt, az eredményt rávezetjük az Ellenőrző listára és egy példányt átadunk Páciensünknek.
  • A PCR teszt esetében a vizsgálatot egy központi akreditált labor végzi, az eredményt emailben tudjuk megküldeni a mintavételtől számítva 24-48 órán belül, a páciens által megadott email címre.
 • A szolgáltatásról a számlát másnap titkosított emailben elküldjük a megadott email címre.
 • Pozitív teszteredmény esetén az aktuális eljárásrendnek megfelelően járunk el, és a teendőkről tájékoztatjuk a beteget.

A COVID PCR teszt ára: 29.000,- Ft
A kombinált COVID PCR+antitest gyorsteszt ára: 36.000,- Ft

A Covid antitest gyorsteszt ára: 9.000,- Ft
A Covid antigén gyorsteszt ára: 14.000,- Ft
Kombinált gyorsteszt csomag ára: 20.000,- Ft

Reklamáció:

Ha bármilyen okból reklamálni szeretnének, kérjük, hogy  email illetve telefon hívás helyett az alábbi reklamációs oldalt használják. A reklamációkat kezelő kollégánk először ezt az adatbázist dolgozza fel, így ha Ön is ezt használja, a problémáját sokkal hamarabb tudjuk rendezni. Együttműködését előre is köszönjük.

A koronavírus gyorstesztek folyamatos beszerzésétől függően nemsokára újabb időpontokat nyitunk meg. Ha szeretné, hogy előre jelezzük Ön számára a foglalás megnyitásának várható időpontját, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

Videókonzultáció bevezetése

Szeretnénk felhívni figyelmüket az Emineo Magánkórház új szolgáltatására, a videós távkonzultációra, melynek során online kapcsolaton keresztül, otthonuk biztonságában van lehetőségük a kiválasztott szakorvossal kommunikálni, kérdéseikre megnyugtató válaszokat kapni.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!

Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.