Háromféle COVID-tesztet kínálunk!

Az Emineo Magánkórház, mint eddig, ezután is a gyors, elérhető árú és megbízható teszteket biztosítja páciensei részére. Az eddig jól bevált gyorsteszt (antigén alapú teszt) mellett bevezettük a laborban elvégezhető PCR-tesztet is, illetve az ellenanyagszint mérésére alkalmas ELISA tesztet.

Az alábbiakban megtudhat mindet a tesztekről:

Ebben a cikkünkben összehasonlítottuk a koronavírus-teszteket, mely segítséget nyújt Önnek a választásban.

PCR-teszt-emineo

Covid PCR-teszt ára:
14.000,- Ft

Antigen-teszt-emineo

A Covid antigén gyorsteszt ára:
9.000,- Ft

IgG-teszt-emineo

ELISA IgG teszt ára:
11.000,- Ft

Mit kell tennem, ha bármelyik gyorstesztet szeretném?

Bejelentkezés vizsgálatra

Bejelentkezés KIZÁRÓLAG online lehetséges. Itt először időpontot kell választani, majd a személyes adatok megadása következik. FONTOS: kérjük az adataik pontos megadását, mert PCR-teszt esetében

 • a lelet titkosítását az Ön által megadott személyes adatok alapján végezzük, így ha rossz adatot ad meg, nem tudja elolvasni a leletét!
 • A leletén minden személyes adata szerepelni fog. Ha hibás adatokat adott meg, ezek fognak szerepelni a leletén, melyet a hatóság nem biztos, hogy így el fog fogadni.

A folyamatot kártyával történő fizetés zárja, melyhez az OTP biztosítja a szolgáltatást.

Fontos: Amennyiben meggondolja magát, 24 órán túli lemondás esetén (online felületen) a teljes díjat, míg 24 órán belüli lemondás esetén a díj 50%-át utaljuk vissza kártyájára automatikusan. Amennyiben nem mondta le foglalását és nem jelent meg a tesztelésen, sajnos nem áll módunkban visszafizetni a teszt árát.

Az Emineo Call Centere folyamatosan válaszol a kérdésekre, de nem tud időpontot adni.

Kit nem tudunk fogadni?

 • Aki tünetes, azaz az ismert COVID-tünetek jelentkeznek rajta.
 • Aki nem jelentkezett be előre online ezen a weboldalon keresztül és nem rendelkezik előjegyzéssel.
 • Aki a lentebb található, Megérkezés a vizsgálatra pontban meghatározott szükséges dokumentumo(kat)t
   • nem, vagy hiányosan tölti ki,
   • nem írja alá,
   • a fenti Ellenőrző lista „A” pontjában felsorolt bármelyik tünettel rendelkezik.
 • Akinek megérkezéskor mért testhőmérséklete meghaladja a 38 Celsius fokot.

FONTOS!

A kórház a tünetmentesek szűrését végzi! A COVID-vírusra jellemző tüneteket mutató betegek kérjük, értesítsék háziorvosuk ügyeleti rendszerét a hatályos rendelkezések szerint, illetve a központi zöld számon jelentkezzenek. Ők szűrésre kórházunkba kérjük, ne jelentkezzenek! A bármilyen pozitivitást adó pácienseinknek a hatályban lévő rendeletek szerinti jelentési kötelezettségük van a háziorvosuk felé.

A kórház a betegek és a személyzet számára is maximális védelmet szeretne nyújtani, ezért kérjük, hogy a kórházban saját arcmaszkban jelenjenek meg (a maszknak technikai minimumfeltétele nincs)! A negatív (egészséges) teszt nem nyújt 100%-os biztonságot, illetve ettől függetlenül az aktuálisan meghirdetett járványügyi rendeletek mindenkire vonatkoznak!

Vizsgálat elérhetősége

Hétköznap 8.00-12.00 óra között előzetes online bejelentkezés alapján végezzük a vizsgálatokat az Emineo telephelyén. Az Emineo Magánkórház címe: 1016 Budapest, Hegyalja út 7.

Megérkezés a vizsgálatra

Amennyiben antigén gyorstesztet választott, töltse le az „Ellenőrző lista Covid Antigén teszthez” található ellenőrző listát

Amennyiben PCR-tesztet, ezt a Beleegyező nyilatkozatot és Betegtájékoztatót töltse le.

 • Az előző pontban letöltött dokumentumo(ka)t ha tudja, nyomtassa ki, töltse ki még otthon, és hozza magával. Ha nem tudja kinyomtatni, nem gond, érkezésekor adunk Önnek egyet.
 • Amennyiben Ön nem tünetes (azaz az Ellenőrző lista „A” pontjában megadott egyetlen tünettel sem rendelkezik), a kapott időpontjára lehetőség szerint pontosan érkezzen meg.
 • Az Emineo Magánkórházban magyarul és angolul beszélünk. Ha páciensünk nem beszéli egyik nyelvet sem, kérjük, hozzon magával tolmácsot, mert egyébként a kooperáció esetleges hiánya miatt nem biztos, hogy el tudjuk végezni a tesztet!
 • Kollégánk először ellenőrzi a kitöltött Ellenőrző listát a fent leírtaknak megfelelően. Ha azon az „A” pont nem zárja ki a vizsgálat folytatását, homlokhőmérővel megméri a páciens testhőmérsékletét, és ha az alacsonyabb, mint 38 Celsius fok, megkezdjük a tesztelést.
 • A vizsgálat a választott teszt fajtájától függően ujjbegyből történő 1-2 csepp vérvétellel vagy orr- és garat nyálkahártyáról történő mintavétellel történik.
 • Az eredmény:
  • A gyorsteszt esetében 15-30 perc múlva készül el a minta levételétől számítva. Addig páciensünk a kijelölt váróban várakozik. Amint kész a teszt, az eredményt rávezetjük az Ellenőrző listára és egy példányt átadunk Páciensünknek.
  • A PCR-teszt esetében:
   • a vizsgálatot egy központi akkreditált labor végzi.
   • A vizsgálati eredmény 12-16 órán belül megérkezik az Ön által megadott e-mail címre, titkosítva.
   • Ön a leletét angol és magyar nyelven is ki tudja nyomtatni vagy le tudja tölteni.
 •  A szolgáltatásról a számlát titkosított emailben küldjük ki az Ön által megadott email címre a szolgáltatás igénybevételét követő 10 napon belül.
 • Pozitív teszteredmény esetén az aktuális eljárásrendnek megfelelően járunk el, és a teendőkről tájékoztatjuk a beteget.
PCR-teszt-emineo

Covid PCR-teszt ára:
14.000,- Ft

Antigen-teszt-emineo

A Covid antigén gyorsteszt ára:
9.000,- Ft

IgG-teszt-emineo

ELISA IgG teszt ára:
11.000,- Ft

Reklamáció / Kérés:

Ha bármilyen okból reklamálni szeretnének, kérjük, hogy e-mail, illetve telefonhívás helyett az alábbi reklamációs oldalt használják. A reklamációkat kezelő kollégánk először ezt az adatbázist dolgozza fel, így ha Ön is ezt használja, a problémáját sokkal hamarabb tudjuk rendezni.

Amennyiben bármilyen kérése van felénk, szintén ezt az oldalt használja. Ilyen lehet például a következő:

 • a megküldött leletet nem tudja kinyitni a jelszavával
 • nem kapta meg valamiért a leletet
 • szeretné a számlát más nevére kérni, mint akit megadott

Együttműködését előre is köszönjük.

A koronavírus tesztekkel  kapcsolatos szolgáltatásaink folyamatosan változnak. Ha szeretné, hogy ezeket a változtatásokat külön jelezzük az Ön számára, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

Videókonzultáció bevezetése

Szeretnénk felhívni figyelmüket az Emineo Magánkórház új szolgáltatására, a videós távkonzultációra, melynek során online kapcsolaton keresztül, otthonuk biztonságában van lehetőségük a kiválasztott szakorvossal kommunikálni, kérdéseikre megnyugtató válaszokat kapni.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!