Bronz fokozatú életmentő lett az Emineo Magánkórház

Ahogy korábban hírt adtunk róla, a társadalmi felelősségvállalás jegyében az Emineo Magánkórház másfél millió forinttal támogatta a magyarországi mentők munkáját, melyből 1.000.000 forintot az Országos Mentőszolgálat Alapítvány, félmillió forintot pedig a Medicopter Alapítvány kapott.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2021. február 11-én tartott átadóján Dr. Börzsei-Knoll Veronika, az Emineo Magánkórház ügyvezető igazgatója vette át az oklevelet, mellyel Intézményünk az Alapítvány bronz fokozatú támogatója lett.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány társadalmi ismeretterjesztő programot indított, melynek célja, hogy Magyarországon javuljon az újraélesztési tudás és hajlandóság, és legyen tananyag a magyar iskolákban az újraélesztés. Úgy vélik, a humor és a zene segít az alapvető ismeretek elsajátításában, ezért a Valami Amerika című film szereplőivel készítettek egy érthető és szerethető oktatóvideót az újraélesztésről:

Az oktatóvideó olyan nagy sikereket ért el, hogy elkészítették a folytatást, melyhez ezúttal Győrfi Pál is csatlakozott. Segítségével a defibrillátor használatát mutatják be a Valami Amerika szereplői a korábban bevált humor és zene segítségével.

Az Emineo Magánkórház további sikeres munkát kíván az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak.