bőrgyógyászati rendelés

Bőrgyógyászati rendelés szombatonként az Emineo Magánkórházban

Pácienseink kényelme érdekében kórházunkban már szombatonként is elérhető bőrgyógyászati szakrendelésünk, hogy könnyebben tudjanak időt szakítani a vizsgálatra. A szombati rendelésen új bőrgyógyász szakorvosunk, Dr. Polman Erzsébet várja szeretettel pácienseit.

Bőrgyógyászati rendelés

Anyajegyszűrés, különböző krónikus bőrbetegségek, például ekcéma, atópiás dermatitis, csalánkiütések, allergiás bőrbetegségek, pikkelysömör kezelése, acne, rosacea, perioralis-, seborrhoeás dermatitis, körömgombák, vírusos, bakteriális bőrbetegségek, és nemi úton terjedő betegségek gyógyítása, lymphoedema komplex kezelése, jóindulatú növedékek, fibrómák, vírusos szemölcsök, időskori bőrelváltozások eltávolítása, hajbetegségek vizsgálata is bőrgyógyászati szakrendelésünk részét képezi.

Bőrgyógyászatunkon kiemelten foglalkozunk a melanómaszűréssel, hiszen a rosszindulatú bőrelváltozás gyakorisága az utóbbi évtizedekben jelentősen emelkedett világszerte és növekvő tendenciát mutat, valamint a fiatalabb korosztály érintettsége is nőtt. Rendkívül fontos ennek a kórképnek a korai felismerése, a melanóma sebészeti eltávolítása és protokoll szerinti kezelése.

Dr. Polman Erzsébet bőrgyógyász szakorvosunk minden szombaton 17-20 óra között fogadja a pácienseket.

Foglaljon időpontot itt: