Az október a gyermekeké az Emineo Magánkórházban

Októberben 20% kedvezménnyel foglalhat időpontot gyermeksebészeti, gyermek-tüdőgyógyászati és gyermekultrahang szakrendeléseinkre.

Gyermeksebészet

Nagy népszerűségnek örvendő gyermeksebészünk, Dr. Fadgyas Balázs a megszokott szerda és csütörtök délutáni rendelése mellett októberben egyes keddi napokon is várja a gyermeksebészeti panaszokkal (benőtt köröm, anyajegy-problémák, fütyigondok, különböző sérvek) küzdő gyermekeket. Az esetlegesen szükséges beavatkozásokat akár az őszi szünetben is el tudja végezni – hogy gyermeke nyugodt körülmények között lábadozhasson otthonában.

Gyermek-tüdőgyógyászat

Az Emineo Magánkórházban elindítottuk gyermek-tüdőgyógyászati szakrendelésünket, ahol Dr. Marsi-Molnár Barbara gyermektüdőgyógyász csütörtök délelőtti rendelésén fogadja az alsó és felső légúti panaszokkal, tüdőproblémákkal, asztmával, légúti allergiával érkező gyermekeket.

Gyermekultrahang

Dr. Tarkovács Andrea radiológus kétéves kortól fogadja kis pácienseit ultrahangos vizsgálatra. A vizsgálat teljesen fájdalmatlan, nem okoz megterhelést a gyermekeknek.

Gyermekbarát környezet

A gyermekek kényelmét új gyermeksarkunk biztosítja, ahol az esetleges várakozási idő alatt játszhatnak, könyveket nézegethetnek vagy rajzolhatnak kis pácienseink.

Jelentkezzen be októberben a felsorolt gyermekrendeléseinkre és 20% kedvezményt kap a rendelés árából.

A honlapon feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt.