Álláslehetőség

Dolgozz velünk, légy Te is a sikeres Emineo Magánkórház csapat tagja! Intézményünk ismertsége, és ezzel együtt a betegek száma is folyamatosan növekszik. Sikerünket többek között a már meglévő kollégáinknak köszönhetjük, akik munkájukat lelkiismeretesen, nagy odaadással és kedvességgel végzik. Törekszünk munkatársaink megbecsülésére, hisszük ugyanis, hogy az elégedett páciens elégedett munkatársak segítségével gyógyulhat meg.

Amennyiben valamelyik ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet fényképes, szakmai önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címre: kovacs.zsuzsanna@emineo.hu

 

Folyamatosan bővülő csapatunkba új munkatársakat keresünk

 

Traumatológus szakorvos

Traumatológus szakorvos munkakör, részmunkaidős betöltésére keresünk új munkatársakat. Elvárás a traumatológia szakvizsga és angol nyelvtudás. Egyéb szakvizsga vagy nyelvismeret előny.

Bőrgyógyász szakorvos

Bőrgyógyász szakorvosokat keresünk az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központba, angol nyelvtudással. Kialakult betegkör előny, de nem feltétel.

Sebész szakorvos

Sebész szakorvosokat keresünk az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központba, angol nyelvtudással. Kialakult betegkör előny, de nem feltétel.

Egészségügyi asszisztens/betegkoordinátor

Egészségügyi asszisztens/betegkoordinátor munkakör főmunkaidőben történő betöltésére keresünk kollégákat. Elvárás: középfokú egészségügyi végzettség, és alapszintű angol nyelvtudás.