Álláslehetőség

Dolgozz velünk, légy Te is a sikeres Emineo Magánkórház csapat tagja! Intézményünk ismertsége, és ezzel együtt a betegek száma is folyamatosan növekszik. Sikerünket többek között a már meglévő kollégáinknak köszönhetjük, akik munkájukat lelkiismeretesen, nagy odaadással és kedvességgel végzik. Törekszünk munkatársaink megbecsülésére, hisszük ugyanis, hogy az elégedett páciens elégedett munkatársak segítségével gyógyulhat meg.

Amennyiben valamelyik ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet fényképes, szakmai önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címre: kovacs.zsuzsanna@emineo.hu

 

Folyamatosan bővülő csapatunkba új munkatársakat keresünk

 

Belgyógyász szakorvos

Belgyógyász szakorvosokat keresünk fő- illetve részmunkaidős állás betöltésére. Elvárás: belgyógyász szakvizsga és angol nyelvtudás.

Radiológus szakorvos

Radiológus szakorvosokat keresünk fő- illetve részmunkaidős állás betöltésére. Elvárás: radiológus szakvizsga, angol nyelvtudás, hasi ultrahangban való jártasság.

Traumatológus szakorvos

Traumatológus szakorvos munkakör, részmunkaidős betöltésére keresünk új munkatársakat. Elvárás a traumatológia szakvizsga és angol nyelvtudás. Egyéb szakvizsga vagy nyelvismeret előny.

Bőrgyógyász szakorvos

Bőrgyógyász szakorvosokat keresünk az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központba, angol nyelvtudással. Kialakult betegkör előny, de nem feltétel.

Sebész szakorvos

Sebész szakorvosokat keresünk az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központba, angol nyelvtudással. Kialakult betegkör előny, de nem feltétel.Röntgen szakasszisztens

Recepciós

Recepciósokat keresünk teljes munkaidős állás betöltésére.
Elvárás: középfokú egészségügyi végzettség (szakközépiskola / OKJ), felhasználói szintű számítógépes ismeretek, társalgási szintű angol nyelvtudás.