ajándék

Ajándékkal várjuk a gyermekeket rendeléseinken

Orvoshoz menni néha nekünk, felnőtteknek is szorongást okoz, de a gyerekekben is kiválthat félelmet. Míg általában mi a lehetséges diagnózistól tartunk, addig a gyermek a számára ismeretlen környezetben érzi bizonytalanul magát, vagy nem tudja, mi fog vele történni: rossz lesz neki? Fájni fog? Hogy a szorongást oldjuk egy kicsit, illetve pozitívan befolyásoljuk a gyermek élményét, gyermekorvosaink ajándékkal kedveskednek a gyermekeknek vizsgálat során.

Csöpi, a mosolygós vércsepp formájú stresszlabda a gyerekek kedvence, de a lego-szerű orvosi figurával is szeretnek játszani kis pácienseink tapasztalataink szerint. Meglepetésajándékaink között olyan tárgyak is elérhetők, mint a fecskendő alakú toll, a labirintusjáték vagy a színezőszett – a gyermekek legnagyobb örömére.

És hogy az esetleges várakozás is kellemesen teljen, felszerelt gyermeksarokkal: játékokkal, színezőkkel, könyvekkel várjuk a gyermekeket – mert az Emineo Magánkórházban a legkisebb páciensekre kiemelt gondoskodással és szeretettel figyelünk.

Elérhető gyermekorvosi rendeléseink:

Gyermeksebészet

Dr. Fadgyas Balázs gyermeksebész 0-18 éves korig várja kis pácienseit, leggyakrabban benőtt köröm, különböző sérvek miatt keresik fel, de többek között ambuláns anyajegy-eltávolítást is végez rendelésén.

Gyermek-tüdőgyászat

Dr. Marsi-Molnár Barbara gyermektüdőgyógyász gyermekkori tüdőbetegséggel, légúti megbetegedésekkel vagy asztmával küzdő gyermekeket vizsgálja és gyógyítja.

Gyemekultrahang

Dr. Karádi Zoltán gyermekradiológus az egészen pici babákat is vizsgálja (komplex ultrahangos csecsemőszűrés) szakrendelésén, egyéb ultrahangos vizsgálatokat is végez (pl. hasi ultrahang).

Szeretettel, gondoskodással, odafigyeléssel és apró meglepetéssel várjuk a gyermekeket rendeléseinken.