Az Emineo Magánkórház a közelgő ünnepek alkalmából szeretné meglepni pácienseit: december 23-ig a járóbeteg szakrendelések (első szakorvosi vizsgálat) 20 százalék kedvezménnyel vehetők igénybe.

Kedvezményes árú szakrendelések

Ne éljen együtt fájdalmával, egészségügyi problémáival! Még az ünnepek előtt forduljon szakorvoshoz panaszaival, hogy a karácsonyt és a szilvesztert is nyugodtan, fájdalmak nélkül élvezhesse! Ha december 23-ig igénybe veszi az Emineo Magánkórház valamelyik szakrendelését (első szakorvosi vizsgálat), 20% kedvezménnyel foglalhat időpontot online és telefonon egyaránt. A foglalásnál nem szükséges előre fizetni.

Biztonságban a járvány alatt is

Az Emineo Magánkórház – ahogy eddig is tapasztalhatták – mindent megtesz annak érdekében, hogy páciensei és dolgozói a lehető legnagyobb biztonságban legyenek az intézményben. A korábban bevezetett biztonsági óvintézkedések mellett (maximális légcsere az összes helyiségben, sűrűbb takarítás, a dolgozók rendszeres Covid-tesztelése) magánkórházunk egy komplett Covid-ellenőrző és fertőtlenítő kaput vásárolt, mely automatikusan méri az áthaladók testhőmérsékletét, ellenőrzi a maszk helyes használatát, illetve nanoméretű vízfüggönybe kevert fertőtlenítőszerrel permetezi be a ruházatot. Ezen kívül külön fertőtlenítő szőnyeg gondoskodik a cipők megfelelő fertőtlenítéséről. A biztonsági kapunkról további információkat itt olvashat.

Az online foglalási rendszerünkben már a csökkentett árakon tud foglalni, melyet ide kattintva érhet el.

Ha akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről szeretne rendszeresen információkat kapni, iratkozzon fel hírlevelünkre itt: