100-ból 97 páciensünk ajánlja az Emineo Magánkórházat

Az Emineo Magánkórházban arra törekszünk, hogy pácienseink elégedettek legyenek az intézményünkben kapott ellátás színvonalával, kollégáink kommunikációjával, kórházunk körülményeivel, kényelmével. Eddig több mint 2 ezren töltötték ki ügyfél-elégedettségi kérdőívünket, melyben a kórházunkban tapasztaltakról kérdeztük pácienseinket, és arra kértük őket, osszák meg véleményüket, hogy szolgáltatásaink színvonalát még jobban emelhessük.

A kérdőívből kiderül, hogy pácienseink recepciós kollégáink kommunikációját az ötös skálán 4,75-re értékelték, az intézményünkben kapott ellátás 4,87 pontot kapott, az orvos/gyógytornász kollégánk kommunikációját szintén 4,87-ra értékelték, kórházunk körülményeire pedig 4,9 pontot adtak pácienseink. A visszajelzések alapján az Emineo Magánkórházat 100-ból 97 páciensünk pedig ajánlaná ismerőseinek.

Szöveges értékeléseket is kaptunk, melyeket ezúton is köszönünk. Ezekből szeretnénk megosztani néhányat:

„Tökéletes, alapos, magas színvonalú az ellátás, mind az orvos, a fizikoterapeuta részéről egyaránt.”

„Csillagos ötös számomra a kórház, az orvosok és minden! Gémes doktor úr hétfőn műtötte a lábam, maximálisan elégedett voltam mindennel. A nővérek is tündérien kedvesek! Mindenkinek jó szívvel ajánlom azóta is a kórházat. Öröm, hogy van Magyarországon ilyen ellátás is! Köszönöm szépen a lehetőséget!”

„Példaértékű betegközpontú ellátás és kommunikáció a kezelőorvos (Dr. Jámbor Gergely) részéről! Köszönöm!”

„Én személy szerint 100%-osan elégedett vagyok. Bár mindenhol az egészégügyben ilyen ellátásban részesülnének a betegek. Köszönöm az ott dolgozók türelmét és odaadó munkájukat.”

„Az elmúlt 1 évben többször jártam az Emineóban. Bármi miatt is kellett menjek (szakorvosi vizsgálatok, röntgen, térdprotézis-beültetés, stb.) minden szolgáltatás a legteljesebb mértékben kielégítő volt.”

„Minden alkalommal profi ellátást kaptam, az idén a lábtörésnél, és tavaly a csípőprotézis-műtétnél is.”

„Lábműtétemmel kapcsolatban minden ellátással elégedett vagyok. A doktornő rendkívül kedves, nem volt rossz érzésem, megbíztam benne, nagyon magabiztos ellátásban részesültem. Nincsenek orvosi szakismereteim, de a régebben máshol történt műtéteim alapján látom szaktudását és emberi magatartását velem szemben. Éppen azt kaptam, amit vártam, kicsivel talán többet is.”

„Magas színvonalú, alapos, professzionális ellátást kaptam Gémes Kristóf Gábor doktor úrtól. A fizikoterápiás ellátás szintén kimagasló szintű. Hálás köszönet illeti a gyógyulásomat segítő csapatot. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Emineo Magánkórházat.”

„Hozzáértő, odafigyelő lelkiismeretes orvosok, szakszerű ellátás, kedves recepciósok. Mindenkinek ajánlani tudom! 5* az osztályzat!”

Köszönjük szépen bizalmukat, az Emineo Magánkórház teljes csapata azon dolgozik, hogy pácienseinek a továbbiakban is a lehető legmagasabb színvonalú ellátást és szolgáltatásokat biztosítsa.