Baleseti sebészet az Emineoban - minden nap!

Baleseti sebészet, baleseti műtétek Budapesten, az Emineo Egészségügyi és Baleseti központban!

Az Emineo rendelő baleseti sebészetén az ambuláns ellátás mellett fekvőbeteg ellátás is működik. Profi traumatológus szakorvos csapat végzi a szükséges műtéteket. Akár háztartási baleset, akár sportbaleset, akár munkahelyi baleset a megoldás az Emineo.

Baleseti sebészet, ambulancia és műtéti ellátás működik már több mint három éve az Emineoban. Baleseti ügyeletünk minden nap reggel 8 és este 8 között tart nyitva. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, mivel a traumatológus szakorvos állandóan jelen van a rendelőben. A telefonos egyeztetés azonban javasolt, mert így az esetleges rövidebb várakozás is elkerülhető. Az ügyeletben azonnali röntgen vizsgálat és a szükséges rögzítés – gipsz, műanyag „gipsz”, ízületi rögzítők – is biztosított. A vérző sebeket a legmodernebb varró anyagokkal – felszívódó fonal, ill. lehetőség szerint speciális sebragasztóval látjuk el.

Amennyiben a sérülés műtéti megoldást igényel a sérülés típusától függően a beteg igényével lehetőség szerint összehangolva aznap- másnap –mihamarabb meg is operáljuk.

Baleseti sebészeink a legmodernebb műtét technikákat alkalmazzák, mely során modern titán ötvözetű fémrögzítési megoldásokat alkalmaznak. A betegnél így nem lép fel fémallergia, esetlges fémlazulás, kilökődés. A modern technikának köszönhetően pedig komfortosabb a műtét utáni két hét is – nincs gipszelés, csak külső rögzítő, és a rehabilitáció is gyorsabb, ezáltal a felépülés is gyorsabb.

 

Mik a leggyakoribb sérülések?

 1. Vérzések
 2. Törések
  1. Külbokatörés
  2. Kombinált bokatörés
  3. Térdkalács törés
  4. Sípcsont törés
  5. Combcsont törés
  6. Ujj törés – kéz, láb
  7. Csukló törés
  8. Alkar törés
  9. Könyök törés
  10. Felkar törés
  11. Kulcscsont törés
 3. Ficamok
  1. Boka ficam
  2. Váll ficam
  3. Térdkalács ficam
 4. Szalag-, ín szakadások
  1. Külbokaszalag szakadás
  2. Elülső keresztszalag szakadás
  3. Achilles ín szakadás
  4. Biceps ín szakadás