Rendelőnk

Rendelőnk

Az ország első mozgásszervi rendelője, az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központ 2009-ben nyitotta meg kapuit. Egy olyan, minőségi ellátást nyújtó magánrendelést szerettünk volna létrehozni, amely főként mozgásszervi sérülésekre szakosodott. 30 éves orvosi tapasztalatával Dr. Knoll Zsolt Ph.D. kezdte meg a mozgásszervi rendelő szakmai vezetését.

Saját röntgenkészülékünk és ultrahang-berendezésünk segítségével profi ellátást biztosíthatunk a hozzánk érkezőknek. A későbbi bővítések során is a mozgásszervi betegségek gyógyításában jártas orvosokat szerettünk volna rendelőnkben tudni. Mára már sportsebészek, traumatológusok, ortopéd sebészek segítik betegeink gyógyulását, vagy a mozgásszervi panaszok kialakulásának elkerülését.

A műtéteket követő rehabilitációt  gyógytorna, fizikoterápia, manuálterápia, vagy éppen Sensolite kezelés segíti, amely az Emineo Rehabilitációs Központban zajlik.

2013. márciusában kezdtük meg a térítéses baleseti ügyeleti szolgáltatásunkat a hétvégi napokon 8:00 és 20:00 óra között. Ez rövid idő alatt olyan fajta hiánypótlásnak bizonyult, hogy 2013. májusa óta a hét minden napján 8:00-20:00 óra között várjuk a betegeket baleseti ügyeletünkön a 11. kerületben.