Rendelőnk

Rendelőnk

Az ország első mozgásszervi rendelője, az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központ 2009-ben nyitotta meg kapuit. Egy olyan, minőségi ellátást nyújtó magánrendelést szerettünk volna létrehozni, amely főként mozgásszervi sérülésekre szakosodott. 30 éves orvosi tapasztalatával Dr. Knoll Zsolt Ph.D. kezdte meg a mozgásszervi rendelő szakmai vezetését.

Saját röntgenkészülékünk és ultrahang-berendezésünk segítségével profi ellátást biztosíthatunk a hozzánk érkezőknek. A későbbi bővítések során is a mozgásszervi betegségek gyógyításában jártas orvosokat szerettünk volna rendelőnkben tudni. Mára már sportsebészek, traumatológusok, ortopéd sebészek segítik betegeink gyógyulását, vagy a mozgásszervi panaszok kialakulásának elkerülését. 2018. áprilistól pedig mindez abban az  Emineo Magánkórházban történik, ahol mind a vizsgálatokat, kezeléseket, műtéteket és az ezt követő rehabilitációt  – gyógytorna, fizikoterápia, manuálterápia, vagy éppen Sensolite kezelés – egy helyen a pácienseink számára kényelmes és korszerű körülmények között végezzük.

A kórházban a járó beteg rendelők mellett, két világszínvonalú műtő, egy és kétágyas kórházi szobák, valamint diagnosztikai és terápiás rehabilitációs helyiségek és modern eszközök segítik az orvosok munkáját és a betegek kényelmes kezelését.

2013. márciusa óta végezzük térítéses baleseti ügyeleti szolgáltatásunkat. Hét közben és hétvégi napokon egyaránt 8:00 és 20:00 óra között  várjuk a betegeket baleseti ügyeletünkön az I. kerületben a Hegyalja út 7. szám alatt.