Álláslehetőség

Dolgozz velünk, légy Te is a sikeres Emineo csapatunk tagja! Újbudai magánrendelőnk elsősorban mozgásszervi betegeket fogad, és segít nekik a komplex gyógyulásban a diagnosztikától, a műtéten át a rehabilitációig. 2013-ban indítottuk az ország első, és azóta is egyedülálló, térítéses baleseti ambuláns ügyeletét. Rendelőnk ismertsége, és ezzel együtt a betegek száma is folyamatosan növekszik. Sikerünket többek között a már meglévő kollégáinknak köszönhetjük, akik munkájukat lelkiismeretesen, nagy odaadással és kedvességgel végzik.

Amennyiben valamelyik ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet fényképes, szakmai önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címre: kovacs.zsuzsanna@emineo.hu

 

 

Folyamatosan bővülő csapatunkba új munkatársakat keresünk

 

Traumatológus szakorvos

Traumatológus szakorvos munkakör, részmunkaidős betöltésére keresünk új munkatársakat. Elvárás a traumatológia szakvizsga és angol nyelvtudás. Egyéb szakvizsga vagy nyelvismeret előny.

Bőrgyógyász szakorvos

Bőrgyógyász szakorvosokat keresünk az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központba, angol nyelvtudással. Kialakult betegkör előny, de nem feltétel.

Sebész szakorvos

Sebész szakorvosokat keresünk az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központba, angol nyelvtudással. Kialakult betegkör előny, de nem feltétel.

Vezető műtős szakasszisztens

Vezető műtős szakasszisztens munkakör főmunkaidőben történő betöltésére keresünk munkatársat.
Elvárások: az előírásoknak megfelelő végzettség, minimum 3 év ortopédiai / traumatológiai területen szerzett szakmai tapasztalat, vezetői pozícióban eltöltött minimum 1 év..
Az angol nyelvtudás előnyt jelent.

Műtős szakasszisztens

Műtős szakasszisztens munkakör fő- illetve részmunkaidőben történő betöltésére keresünk kollégákat. Elvárás: minimum egy év tapasztalat. Az angol nyelvtudás előnyt jelent.

Egészségügyi asszisztens/betegkoordinátor

Egészségügyi asszisztens/betegkoordinátor munkakör főmunkaidőben történő betöltésére keresünk kollégákat. Elvárás: középfokú egészségügyi végzettség, és alapszintű angol nyelvtudás.